MaReality 5- IZBOVÁ NOVOSTAVBA NA PRENÁJOM

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Jakubov
75 m²
230 m²
1
5
nie
studňa
nie
230/400V
prenájom - Rodinný dom - Novostavba
950,- €
Ponúknite vlastnú cenu

36567x zobrazená v zozname / 1777x zobrazená detailne / 322x zobrazená detailne tento mesiac

MaReality s.r.o. ponúka na prenájom dvojpodlažný rekreačný dom s výhľadom na vodnú plochu Štrkovisko Jakubov obklopenou zeleňou.
Rekreačný dom pozostáva z prízemia, ktoré tvorí vstupná chodba, pracovňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, technická miestnosť s toaletou, kuchyne s jedálenskou časťou, obývačky s výstupom na terasu a poschodie tvorí schodisko, hala, spálňa so vstavaným šatníkom, detská izba, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a umývadlom so skrinkou.

Rekreačný dom je sčasti zariadený nábytkom.


Vchodové dvere sú bezpečnostné. Samozrejmosťou sú plastové okná s vnútornými žalúziami. V izbách sú kvalitné plávajúce podlahy. V kuchyni, v kúpeľni, vo WC, na chodbe a v technickej miestnosti sú dlažby. Dom je vystierkovaný a vymaľovaný. Moderná kuchynská linka s pracovnou doskou so vstavanými spotrebičmi - elektrický sporák, elektrická rúra, umývačka riadu, digestor, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou. Dostatok priestoru v potravinovej skrini a v regáloch.
Vykurovanie domu je riešené podlahových elektrickým vykurovaním, v každej miestnosti sú termostaty, v obývačke je krbová vložka.
V dome sa nachádza samostatná technická miestnosť, kde je bojler na ohrev vody, miesto na pračku a odkladanie vecí na upratovanie.
Parkovanie je zabezpečené vnútri v garáži pre jedno auto a pred garážou na pozemku pre dve autá, a ďalšie možnosti parkovania sú pred domom.

Novostavba je ihneď k nasťahovaniu pre mladé rodiny s deťmi.


Pri prenájme Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv na prenájom nehnuteľnosti. Pre podrobné informácie volajte na tel.č. , prípadne píšte na e-mailovú adresu


Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

950,- €
Cena nehnuteľnosti 950,- € 1.650,- €
230 m²
Rozloha pozemku 230 m² 700 m²
75 m²
Zastavaná plocha 75 m² 200 m²

Kontaktujte

Lucia Blažeková

+421948.. zobraziť +421 948 918 112

MaReality s.r.o.

MaReality s.r.o.

Záhorácka 1899/11A, Malacky 901 01

0948.. zobraziť 0948918112 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku230 m²
Zastavaná plocha75 m²
Celková rozloha305 m²
Počet poschodí1
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizácianie
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanieáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Oknáplastové
Prístupová cestaneupravená cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LB-0-3 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.