MAROKO EXKLUZÍVNE: Rezidencia DEYAR SALAM, Agadir, Maroko

Štát.: Maroko
Mesto.: Agadir
Lokalita.: Agadir
Ulica.: rue du Rif
70 m²
2
úplne prerobený
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
80.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

26229x zobrazená v zozname / 1482x zobrazená detailne / 8x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal ponúka EXKLUZÍVNE na predaj projekt rezidencia DEYAR SALAM, ktorá ponúka široký výber apartmánov pozostávajúci z obývacej izby a 1, 2 alebo 3 spální, všetky majú perfektnú orientáciu, rôzne rozlohy od 60 m² do 94 m² spájajú estetiku a funkčnosť, z ktorých niektoré majú aj balkóny. Maroko sa stáva veľmi atraktívnou krajinou na investovanie nakoľko sú tam zatiaľ veľmi dostupné nehnuteľnosti pre bežného Európana s vysokou návratnosťou!

Projekt je ideálne umiestnený v centre mesta na adrese Hay Salam, Agadir. Rezidencia DEYAR SALAM je nový rezidenčný projekt s modernou architektúrou vo výnimočnom chránenom prostredí, ktoré je uzavreté a zabezpečené. Investorovi ponúka jednoduchý prístup pešo do 10 minút od pláže a v blízkosti všetkých služieb a zábavy v okolí.

Kvalitné služby zabezpečujú komfort a bezpečnosť tak vo vnútri, ako aj vonku. Vychutnajte si krásne svetlé priestory, ktoré sú vybavené kvalitným vybavením, ktoré bolo starostlivo vybrané. Cena sa odvíja od m2 a poschodia. Financovanie na splátky je možné.

Výhody projektu:



• Kúpeľne s vysokým štandardom

• Zelené plochy


• Podzemné parkovanie
• Bezpečnosť 24 hodín denne

Rezidencia DEYAR SALAM je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá komfortné a bezpečné bývanie v centre mesta Agadir. Projekt je aktuálne vo výstavbe a bude dokončený do dvoch rokov.

V prípade záujmu o viac informácii ma kontaktujte na |

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

80.000,- €
Cena nehnuteľnosti 80.000,- € 180.000,- €

Podrobné informácie

Celková rozloha70 m²
Úžitková plocha70 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-28392 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny

Mohlo by vás tiež zaujímať