Meštiansky dom v centre s výnimočným potenciálom. Banská Štiavnica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Banská Štiavnica
260 m²
326 m²
predaj - Rodinný dom
399.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2820x zobrazená v zozname / 374x zobrazená detailne / 374x zobrazená detailne tento mesiac

Priestranný meštiansky dom s podmanivým Štiavnickým charakterom je výhodne situovaný priamo na hlavnej tepne historického centra mesta. Objekt je vo výbornej kondícii, po rekonštrukcii v roku 2012, jeho úžitková plocha je približne 260 m2. Dom sa skladá z dvoch samostatných, plnohodnotne užívateľných priestorov.
Priamo od ulice je orientovaný obchod o výmere 60 m2, s vlastným zázemím a veľkoformátovým okenným výkladom.
Na prízemí nájdete aj samostatný vchod s komunikačnou chodbou, schodiskom a technickou miestnosťou / kotolňou. Schodisko Vás dovedie do veľkorysého trojizbového bytu v barokovo klasickej prestavbe na prvom nadzemnom podlaží o rozlohe 90 m2: obývacia izba, dve spálne, kuchyňa, jedáleň, kúpeľňa a špajza. Z centrálnej vstupnej predsiene vstupujeme aj do tajnej záhrady.
Dvojposchodový krov s vstupom zo zadnej časti záhrady o úžitkovej ploche približne 90 m2, otvára nové možnosti na realizáciu a vytvorenie ďalšieho bytového priestoru. Na liste vlastníctva objekt figuruje ako rodinný dom.
Nehnuteľnosť má niekoľko kachľových a liatinových pecí na drevo na zútulnenie zimných večerov, primárne je však vykurovaná plynom z radiátorov. Súčasťou predaja je aj pekná terasovitá záhrada s početnými možnosťami na kultiváciu.
Vďaka svojej centrálnych orientácií sú všetky destinácie Banskej Štiavnice dosiahnuteľné v okamihu. Pätnásť minút chôdze od domu sa nachádza najkrajší tajch v Štiavnických vrchoch a ďalej mnoho iných rekreačných príležitostí: Klinger, Vindšachta, Bakomi, Evička, Richnavské a Počúvadlo. Ďalej rezort Salamandra, ale aj kaštieľ vo Sv. Antone.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Banskej Štiavnici

Inzerovaný rodinný dom v Banskej Štiavnici v cene 399.000,- € je o 19.540 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Banskej Štiavnici. Rozloha je o 57 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Banskej Štiavnici.

Pozícia realitnej ponuky

399.000,- €
Cena nehnuteľnosti 33.000,- € 399.000,- €
326 m²
Rozloha pozemku 121 m² 2691 m²
260 m²
Úžitková plocha 1 m² 300 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku326 m²
Úžitková plocha260 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289021049205 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny