NA PREDAJ rodinný dom BANSKÁ ŠTIAVNICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Banská Štiavnica
Ulica.: Topoľová
118 m²
840 m²
nutná rekonštrukcia
verejný vodovod
predaj - Rodinný dom
84.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

11828x zobrazená v zozname / 1523x zobrazená detailne / 345x zobrazená detailne tento mesiac

Bc. Ľuboš Lorinc so súhlasom ponúkam na predaj rodinný dom v Banskej Štiavnici, na Tabakovej ulici, v blízkosti historického centra.

Stavba - rodinný dom so súpisným číslom je postavený na miernom svahu. K pôvodne kamennej stavbe/domu bola neskôr prevedená dostavba kúpeľne a technickej miestnosti z nových stavebných materiálov. K rodinnému domu vo svahu prislúcha, toho času, neudržiavaná oplotená záhrada a priľahlý pozemok.

Prístup k nehnuteľnosti je riešený miestnou komunikáciou. Pozemok, na ktorom stavba stojí, nie je spoločnou nehnuteľnosťou.

IS - prípojka vody /ostatné siete EE, plyn, kanalizácia/ v tesnej blízkosti nehnuteľnosti. V zmysle listu vlastníctva je zastavaná plocha a nádvorie stavby vo výmere 118 m2, pričom celková výmera pozemku je 840 m2. V liste vlastníctva je zapísaný druh chránenej nehnuteľnosti: Ochranné pásmo nehnuteľnej kultúrnej pamiatky, pamiatkovej rezervácie alebo pamiatkovej zóny. Na nehnuteľnostiach neviaznu žiadne ťarchy, ani vecné bremená.

Nehnuteľnosť disponuje všetkými inžinierskymi sieťami. Dom je určený na úplnú rekonštrukciu, s platným stavebným povolením do 6/2025. Objekt mal slúžiť, v rámci schváleného projektu, ako komunitné centrum. Z toho dôvodu je súčasťou vypracovaná kompletná stavebná projektová dokumentácia a stavebné povolenie s predĺženou lehotou platnosti.

Podľa priloženého nákresu je schválená stavba aj na zobytnenie podkrovia, celkom zastavaná plocha 165 m2. Terénne úpravy neboli uskutočnené. Je na novom vlastníkovi, ako si pozemok prispôsobí.

Podľa môjho názoru je stavba rodinného domu skôr vhodná na asanáciu.

Predajná cena 84.000,-EUR, pri rýchlom jednaní cena dohodou. V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou.

V prípade potreby vieme zabezpečiť pre potenciálneho kupujúceho bezplatne, prostredníctvom nášho zmluvného partnera Finportal, a.s. Bratislava, divízia úvery, najvýhodnejšie financovanie tejto nehnuteľnosti.

V prípade potreby vieme zabezpečiť pre potenciálneho kupujúceho bezplatne, prostredníctvom nášho zmluvného partnera Finportal, a.s. Bratislava, divízia neživotné poistenie, najvýhodnejšie poistenie tejto nehnuteľnosti.

V prípade seriózneho záujmu o obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať Bc. Ľuboš Lorinc, m. č. alebo emailom:

www.lpreality.sk/zvolen

https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2474

TEŠÍME SA NA OBHLIADKU S VAMI!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Banskej Štiavnici na ulici Topoľová

Pozícia realitnej ponuky

84.000,- €
Cena nehnuteľnosti 33.000,- € 399.000,- €
840 m²
Rozloha pozemku 121 m² 2691 m²
118 m²
Zastavaná plocha 91 m² 272 m²
840 m²
Celková rozloha 118 m² 840 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku840 m²
Zastavaná plocha118 m²
Celková rozloha840 m²
Vlastníctvoosobné
Stavnutná rekonštrukcia
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Terénmierny svah

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-778185 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.