Mezonet s parkovaním a záhradou pri PARKU, Nitra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
112 m²
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

5139x zobrazená v zozname / 481x zobrazená detailne / 8x zobrazená detailne tento mesiac

B10 vám ponúka na predaj mezonetový 3i byt s rozlohou cca 112 m2 v centre mesta Nitra pri mestskom parku vo výnimočnej tehlovej bytovke.

K bytu patria 2 pozemky, ktoré sú súčasťou predaja!

1. Vydláždený pozemok s rozlohou 103 m2, parkovanie pre 3 autá s elektrickou bránou a diaľkovým ovládaním.

2. Pozemok s celkovou rozlohou 66 m2, kde sa nachádza altánok z masívneho dreva s množstvom úložného priestoru a stromami so vstupom z terasy. Pozemok sa nachádza hneď za bytovkou, odkiaľ je prístup rovno do mestského parku.

Tento byt si Vás získa svojou zaujímavou architektúrou a pôsobí skôr ako „rodinný dom“. V celej bytovke sú len 4 byty /nová strecha a zateplenie/. ZARIADENIE V CENE!

DISPOZÍCIA



-DENNÁ ČASŤ je tvorená priestrannou kuchyňou s jedálňou, ktorá je prepojená s obývačkou so vstupom na terasu, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom. Dominantou bytu je krásny krb v strede obývačky a schodisko na poschodie z masívneho dreva.

-NOČNÁ ČASŤ sa nachádza pod strechou, a tvorí ju: šatník, 2 zariadené spálne a kúpeľňa s WC a vaňou. Všetky interiérové dvere v byte sú z masívneho dreva.

LOKALITA



Lukratívne bývanie v centre starého mesta pod Nitrianskym hradom prepojené s mestským parkom. Dostupnosť na pešo 5 minút pešia zóna - divadlo Andreja Bagara, mestské kúpalisko pod hradom 3 min, potraviny, hokejový a futbalový štadión, cyklotrasy pri rieke Nitra v oboch smeroch.

STRUČNÝ SUMÁR:



2 kúpeľne, 2 toalety, 2 spálne + obývačka s krbom, šatník, 2 klimatizácie, pozemok s parkoviskom pre 3 autá, pozemok s altánkom a záhradou. Vchod do bytu je riešený vchodovými dverami (len pre tento byt) s predsieňou na prízemí a vlastným schodiskom v byte do dennej časti.

TIP makléra: Priestranný 3i byt typu MEZONET s úžasnou atmosférou v tichom prostredí, ktorý priamo susedí s parkom je rarita. Jedná sa naozaj o výnimočnú ponuku. Bývanie v takomto byte prináša pocit, ako keby ste bývali v rodinnom dome a môžem povedať, že len návšteva je naozaj ZÁŽITOK. Pridanou hodnotou je tiež záhrada s altánkom, kde môžete tráviť svoj voľný čas či vlastné parkovisko.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 117931



Cena: dohodou

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Nitre

Rozloha je o 76 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Nitre. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 7 rodinných domov v Nitre. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421949.., uveďte číslo ponuky ZR-11...

Kontaktujte

Michal Lysý

Michal Lysý

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha112 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-117931 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.