MILETIČOVA, 1-i byt, 42 m2 – kompletne zariadený, VÝBORNÁ LOKALITA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Miletičova
42 m²
5
1
1
po rekonštrukcii
predaj - 1-izbový byt
158.550,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3133x zobrazená v zozname / 273x zobrazená detailne / 26x zobrazená detailne tento mesiac

NOVINKA! Práve pridané do ponuky - zabezpečte si obhliadku medzi prvými.

Ponúkame na predaj veľmi príjemný tichý 1-i byt na Miletičovej ulici. Byt sa nachádza na prvom poschodí( (na prízemí sú tiež byty) v tehlovej stavbe, ktorá prešla kompletnou rekonštrukciou vrátane dvojpodlažnej nadstavby. Byt taktiež prešiel čiastočnou cca 10 ročnou rekonštrukciou, pri ktorej boli menené aj el. rozvody v kúpeľni a v kuchyni.
Byt pozostáva z chodby na konci ktorej sa vchádza do kúpeľne s WC. Z chodby v ľavo sa vstupuje do samostatnej priestrannej kuchyne a samostatnej nepriechodnej izby. Z okien kuchyne a izby je krásny výhľad do zeleného parku.
Byt sa predáva zariadený, je orientovaný na východ do tichého vnútorného parku. Z tejto strany je aj možnosť rezidentského parkovania.

Tento byt očarí svojou polohou, nachádza sa vo vynikajúcej lokalite, kde máte v pešej dostupnosti trh s čerstvou zeleninou a ovocím, služby, obchody, či kúpalisko pár metrov od domu. Navyše v pešej dostupnosti budete mať nielen obchodné, ale aj administratívne centrá. Byt je ideálnym štartovacím bývaním, pohodlné moderné bývanie priamo v centre diania .

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:


• Bratislava II, Ružinov - Miletičova ulica
• 1-izbový byt
• tehla - zateplenie
• celková plocha: 41,97 m2 (byt 38,37 m2 + pivnica 3,60 m2)

• 1. poschodie /5


• možnosť rezidentského parkovania

VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU:


• v kúpeľni je nový sprchový kút, umývadlo, veľké zabudované zrkadlo, práčka, rebríkový radiátor, toaleta
• na podlahách sa nachádzajú plávajúce lamelové parkety
• keramická dlažba aj celostenový obklad v kúpeľni
• plastové okná so sieťkami, v obývačke roleta „deň-noc“, v kuchyni vertikálne žalúzie
• v izbe je veľký rozťahovací gauč do L, konferenčný stolík a taburetky
• vo veľkej izbe je nábytková stena, gauč a stolík
• v kuchyni je po staršej rekonštrukcii kuchynská linka do L s plynovou varnou doskou a digestorom, samostatnou chladničkou s mrazničkou a prenosnou rúrou
• na chodbe je rolldor po celej dĺžke steny s množstvom úložného priestoru
• na podlažie vedie široké schodisko.

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:


• orientácia bytu na V
• mesačné prevádzkové náklady bytu – 110EUR / mesiac (plyn, elektrina)
• byt sa predáva kompletne nezariadený

AKÉ JE OKOLIE BYTU:


• KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ - trhovisko Miletičova, potraviny, obchody, banky, reštaurácie, puby, Fitness, základná umelecká škola, gymnázium, škola, škôlka, Trnavské mýto a OC Central na skok, zastávka MHD pár metrov od domu.
Miletičova ulica umožňuje pohodlný a hlavne rýchly prístup k hlavným inštitúciám mesta ako aj obchodným a kultúrnym centrám Nivy, Centrál, Eurovea...
• VÝBORNÁ LOKALITA - vo vnútrobloku je krásny park pre oddych s ihriskom, kúpalisko a sauna Delfín, kúpalisko Tehelné pole, čo ocenia najmä rodiny s deťmi, neďaleko Štrkovec, Zimný štadión Ondreja Nepelu.

Z NÁŠHO POHĽADU:


Situovaný je do TOP lokality, kde máte na dosah úplne všetko - fantastickú občiansku vybavenosť a vymoženosti hlavného mesta, no zároveň park, kúpalisko, saunu, a teda dokonalé miesto pre pokoj a oddych.
Ak hľadáte pohodlné moderné bývanie bez starostí, navyše v top lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, práve ste ho našli! Byt sa predáva vrátane kompletného vybavenia, takže si stačí priniesť osobné veci a môžete bývať. Táto nehnuteľnosť je ideálna ako štarrtovacie bývanie, zároveň aj ako investičná príležitosť na následný prenájom.

CENA:


158 550EUR

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV – vážime si našich klientov a preto všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva na Katastri máte od nás GRÁTIS.

POSTARÁME SA O VÁS – budeme vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania.
Právny servis, bezplatné hypotekárne poradenstvo, súdny znalec, bytový dizajnér, pomoc pri predaji inej nehnuteľnosti...

SIRIUS – VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT



Dajte nám o sebe vedieť


www.sirius.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Miletičova

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Miletičova v Bratislave - Ružinov v cene 158.550,- € je o 9.737 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 9 jednoizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

158.550,- €
Cena nehnuteľnosti 90,- € 174.900,- €
42 m²
Celková rozloha 24 m² 50.4 m²
42 m²
Úžitková plocha 24 m² 50.4 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha42 m²
Úžitková plocha42 m²
Poschodie1
Počet poschodí5
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Pivnicaáno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Orientáciavýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-816610 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.