MOST PRI BA - 3i RD so samostatnou pivnicou o výmere 164m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Most pri Bratislave
Ulica.: Poľná
134 m²
537 m²
1
3
nutná rekonštrukcia
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
180.000,- € kompletná cena vrátane advokátského servisu, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

18490x zobrazená v zozname / 564x zobrazená detailne / 564x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj zaujímavý samostatne stojaci prízemný rodinný dom v obci Most pri Bratislave. Rodinný dom je napojený na všetky IS a nachádza sa na rožnom pozemku na Poľnej ulici. Je v pôvodnom stave pripravený na realizáciu podľa vlastných predstáv. Veľkou výhodou je obrovská samostatná pivnica s výťahom, ktorá v minulosti slúžila na pestovanie hlivy a šampiónov. V súčasnosti je nevyužívaná a po úpravách vie slúžiť ako: dieľňa, garáže, úložný priestor, autoservis, stolárska dielňa, výroba a pod.

HLAVNÉ VÝHODY:


- VÝBORNÁ LOKALITA
- ROŽNÝ POZEMOK
- OBROVSKÁ PIVNICA - VIAC AKO 160M2
- MOŽNOSŤ ROZŠÍRENIA
- VŠETKY IS


DISPOZÍCIA:


Dom je riešený ako 3 izbový so samostatnou kuchyňou. Výmera jednotlivých miestnosti: Predsieň 7,6 m2 • Izba: 20,9 m2 • Kuchyňa 16,22 m2 • Kúpeľňa 10,45 m2 • Obývacia izba: 26,75 m2 • Izba 25,75 m2, spolu úžitková plocha: 107, 67 m2 + 164m2 pivnica. Dom je čiastočne podpivničený - v tejto časti sa nachádza technické zázemie domu - plynový kotol, zásobník vody. Samostatným vstupom sa zo záhrady vieme dostať do podzemnej pivnice, kde sa nachádzajú 4 miestnosti (do pivnice je zavedené elektrina, voda a výťah). Technologické zázemie pivnice vyžaduje kompletnú rekonštrukciu.
Dom je vyhotovený z panelových prefabrikátov, má podlahové vykurovanie + v 2 miestnostiach klimatizáciu, okná sú pôvodné drevené.

LOKALITA


Nacháza sa v centre obce Most pri Bratislave, umiestnený na rožnom pozemku ohraničený ulicami Poľná a Športová. V blízkom okolí (v pešej dostupnosti) sa nachádza materská aj základná škola, obecný úrad, pošta, kostol, reštaurácie. Autobusová zástavka sa nachádza len par minút chôdze od domu. Napriek svojej výbornej polohe v rámci obce sa dom nachádza v tichej uličke.

VYUŽITIE:


Dom sa nachádza v pôvodnom stave. V súčasnej dobe vyžaduje kompletnú rekonštrukciu - po rekonštrukcii - je možné upraviť dom aj na 4 izbový, prípadne pristavať alebo prestavať. Nakoľko sa pozemok nachádza v centralnej časti obce je možné využiť aj na podnikateľské účely.

POZEMOK:


Dom sa nachádza na oplotenom rožnom pozemku s rozmermi približne 27x22m. Dom je napojená na všetky IS (voda, elektrina, plyn, kanalizácia), je situovaný na hranici pozemku a vďaka svojmu umiestneniu je pozemok o výmere 537m2 výborne využiteľný. Na pozemku sa nachádza aj vydláždená terasa - časť ako prístup k rodinnému domu, časť na parkovanie. Na záhradu je vyvedená elektrina aj voda.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 100€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.


Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Moste pri Bratislavee na ulici Poľná

Inzerovaný rodinný dom na ulici Poľná v Moste pri Bratislavee v cene 180.000,- € je o 192.827 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Moste pri Bratislavee. Rozloha je o 46 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Moste pri Bratislavee. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Moste pri Bratislavee. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421903.., uveďte číslo ponuky ZR-LM...

Pozícia realitnej ponuky

180.000,- €
Cena nehnuteľnosti 56.990,- € 1.250.000,- €
537 m²
Rozloha pozemku 77 m² 15341 m²
134 m²
Zastavaná plocha 42 m² 756 m²
134 m²
Celková rozloha 70 m² 7600 m²
134 m²
Úžitková plocha 1 m² 100121 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku537 m²
Zastavaná plocha134 m²
Celková rozloha134 m²
Úžitková plocha134 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavnutná rekonštrukcia
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LM-25 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.