MS266 Prenájom obchodných priestorov v centre Myjavy

Štát.: Slovensko
Mesto.: Myjava
Lokalita.: Myjava
Ulica.: Nám. M. R. Štefánika 929
40 m²
čiastočne prerobený
prenájom - Obchodné priestory
370,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

76434x zobrazená v zozname / 32240x zobrazená detailne / 273x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame k dlhodobému prenájmu priestory na podnikanie v centre mesta Myjava na 1. poschodí o rozlohe cca 40 m2. Priestory boli naposledy využívané ako obchodné priestory, sú po rekonštrukcii (plastové výklady s dvoj sklom, podlaha pokrytá novým PVC). Priestory sú vhodné pre obchod, kancelárie, služby. Cena za prenájom 370€/mesiac za priestor vrátane energii (elektrina, voda, teplo). Taktiež je možné prenajať v uvedenej budove aj priestor o rozlohe cca 61 m2 za 490€/mesiac za priestor vrátane energii.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Myjave na ulici Nám. M. R. Štefánika 929

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Nám. M. R. Štefánika 929 v Myjave v cene 370,- €/mes. má priemernú cenu obchodného priestoru v Myjave. Rozloha má priemernú rozlohu obchodného priestoru v Myjave.

Podrobné informácie

Celková rozloha40 m²
Úžitková plocha40 m²
Vlastníctvofiremné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vykurovaniespoločné
Postavené ztehla
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-ms266 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny