Na predaj 1 izbový byt na Pezinskej ulici v Senci!!!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
Ulica.: Pezinská
39 m²
5
1
1
nie
pôvodný
áno
nie
predaj - 1-izbový byt
110.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

4197x zobrazená v zozname / 334x zobrazená detailne / 168x zobrazená detailne tento mesiac

Licencovaná realitná kancelária Orin real Vám ponúka na predaj 1 izbový byt v staršej novostvbe kolaudovanéj v roku 2008 na ulici Pezinská v Senci.

Byt sa nachádza v tehlovom zateplenom bytovom dome na 6. poschodí s výťahom zo 7, takže je medzi bytmi. Výmera bytu 39 m2 + murová pivničná kôpka na prízemí v bytovom dome s výmerou 2 m2. Dispozícia bytu je rozdelená na vstupnú chodbičku, samostatné wc, kúpelku so sprchovým kútom, spací kút, a obývaciu časť prepojenú s kuchyňou do tvaru L so vstavanou varnou elektrickou platňou a rúrou. Vykurovanie a teplá voda sú zabezpečené z vlastnej kotolne, ktorou dosponuje bytový dom.

V byte nie sú potrebné ani nutné žiadné rozsiahle rekonštrukcie maximálne len vymalovať, dobre poslúži na slušné bývanie, či ako investičný byt na prenájom. Hneď vedľa bytového domu sa nachádza detské ihrisko a dostatok parkovacích státí, priebežne ponúkaných na prenájom, či predaj.

Cena téjto nehnuteľnosti je 110.000,- Eur vrátane provízie pre RK, tiež právneho a hypotekárneho servisu.
Mesto Senec ponúka kompletnú občianskú vybavenosť a poloha bytu je veľmi výhodná pre tých čo jazdia na Bratislavu a chcú sa vyhnúť rannej dopravnej špičke.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha41 m²
Úžitková plocha39 m²
Poschodie1
Počet poschodí5
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanienie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky