NA PREDAJ 1-IZBOVÝ BYT V TOP LOKALITE LIPT. HRÁDKU !

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Hrádok
37 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 1-izbový byt
77.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7535x zobrazená v zozname / 583x zobrazená detailne / 353x zobrazená detailne tento mesiac

VÝHRADNE V NAŠEJ PONUKE NA PREDAJ 1-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii s dvoma pivnicami vo vyhľadávanej časti Lipt. Hrádku pri Gymnáziu:
_______________________________________________________

ODKAZ NA VIDEO: https://bit.ly/3SvaoSv


_______________________________________________________
▶ Byt o celkovej výmere 37,5 m2, na 1. poschodí sa nachádza v naozaj veľmi vyhľadávanej lokalite "starého mesta", na ul. Fraňa Kráľa! Murovaný bytový dom prebehol pricíznou rekonštrukciou, kde boli menené plastové okná, čiastočné zateplenie zo severnej strany, rekonštrukcia strechy, odkvapov, bleskozvodu, nový vchod s dorozumievacím zariadením, stúpacie vedenie, slaboprúd. Bezproblémové parkovanie pre obyvateľov priamo pred bytovým domom. K bytu prislúchajú až dve pivnice (3,9 + 2,2 m2), spoločná kočikáreň, bicykliareň, pivničné priestory.
__________________________________________________________
▶ Byt je po kompletnej rekonštrukcii. Boli menené plastové okná - izolačné TROJSKLO, bezpečnostné vstupné dvere, nové interiérové dvere so zárubňami, škrabané pohľadové omietky, laminátové podlahy, nové elektrické rozvody a istiaca rozvodnica. Kompletne zrekonštruovaná kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. V kuchyni a chodbe vstavaný nábytok.
▶ Dispozícia: Za vstupnými dverami sa nachádza chodba z ktorej sa vchádza do kuchyne, kúpeľne s WC a obývacej izby. Priečka medzi obyvačkou a chodbou vytvára v chodbe priestor pre šatník. Je montovaná a v prípade potreby sa dá sa zrušiť.
___________________________________________________________
▶ Celkové náklady približne 120,-€ + elektrina 30,-€. Orientácia bytu: V.

Bezproblémoví susedia.


________________________________________________________
▶ V okolí perfektná kompletná občianska vybavenosť. Žel. a autobusová stanica, ZŠ, MŠ, Str. Škola, Gymnázium, zdrav. stredisko - poliklinika, pošta, obchody, reštaurácie, športoviská (fotbalové, antukové, beachbolejbalové) športová hala, hokejová hala, detské ihriská, MHD.
__________________________________________________________
▶ IS: Elektrina, ver. vodovod s kanalizácia, vykurovanie radiátormi diaľkovo z kotolne spolu s TÚV, opt. internet. Energetický certifikát nebol vypracovaný.
__________________________________________________________

▶ OBHLIADKA S MAKLÉROM: ROBERT BELLA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Liptovskom Hrádku

Pozícia realitnej ponuky

77.000,- €
Cena nehnuteľnosti 56.000,- € 163.000,- €
37 m²
Rozloha pozemku 37 m² 53 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku37 m²
Poschodieneuvedené
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-50672 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.