Na predaj 2 izbový byt s parkovacím miestom a výhľadom na Kalváriu!, N

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
69 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
169.980,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2710x zobrazená v zozname / 256x zobrazená detailne / 256x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 2 izbový byt v tehlovej bytovke v centre mesta s parkovacím miestom v súkromnom dvore. Rozloha bytu 69 m2, po kompletnej rekonštrukcii, bez nutných ďalších investícii, čo umožňuje okamžité nasťahovanie a plnohodnotné bývanie.

_______________________________________________________________________________________________

Dispozícia : vstupná chodba so stavanou skriňou, veľká obývacia miestnosť čiastočne spojená s krásnou, veľkou kuchyňou a špajzou. Z obývačky je vstup do priestrannej spálne, taktiež zo stavanou skriňou a vchodom do kúpeľné, kde je oddelená časť pre práčku a samostatný ohrev TÚV a separátnym WC. Zo spálne je aj výstup na veľký balkón z výhľadom na kalváriu. V kúpeľni sa nachádza veľká vaňa plus sprchovací kút, v spálni a na chodbe je priestranná vstavaná skriňa, kuchyňa je vybavená spotrebičmi. Výhodou sú aj nízke mesačné náklady cca. 130€. Byt sa nachádza v lukratívnej lokalite na Hodžovej ulici v centre so súkromným parkovaním vo dvore a s uzamykateľnou bránou.

_______________________________________________________________________________________________

Rozloha : Obytná plocha 69 m² Balkón : 5 m² Pivnica : 9 m² Parkovanie : súkromné, v uzavretom súkromnom dvore. Tento byt je ideálny pre mladý párik a rodinu s prírastkom, ktorí nechcú investovať čas a ďalšie prostriedky do prerábky. Byt sa nachádza v centre mesta, čiže všetko je na dosah, do 5 minút peši. Výhodou je vlastné plynové kúrenie. Teplota je nastaviteľná cez centrálny termostat.

____________________________________________________________________________________________________

Energetický certifikát nie je k dispozícii. Ďalšie informácie, alebo možnosť obhliadky : Tel. Mail: Ďakujem za váš čas a teším sa na osobné stretnutie.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Nitre

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 9 dvojizbových bytov v Nitre. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421 41.., uveďte číslo ponuky ZR-53...

Pozícia realitnej ponuky

169.980,- €
Cena nehnuteľnosti 75.000,- € 199.950,- €
69 m²
Rozloha pozemku 40 m² 69 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku69 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené ztehla

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-53055 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.