Na predaj 2-izbový byt v IVÁNKE pri NITRE.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Ivanka pri Nitre
66 m²
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
1,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7757x zobrazená v zozname / 344x zobrazená detailne / 344x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj pekný 2-izbový byt (65,62m2) v novostavbe v IVANKE pri NITRE. Byt sa nachádza v malopodlažnom bytovom dome na prvom poschodí, len 8km od NITRY .Bol skolaudovaný v roku 2016.Dispozičné riešenie bytu je vstupná chodba,kúpelňa,oddelené WC,spálňa,priestranná obývačka spojená s kuchyňou,technická miestnosť,balkón.Kúrenie je riešené radiatormi s vlastným plynovým kotlom na ohrev teplej vody. Výhodou tohto bytu je tiché prostredie a nízke náklady na bývanie.Byt sa predáva zariadený.. K dispozícii sú 2 vyhradené parkovné miesta na auto Treba vidieť...Viac info na tel.čísle .

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu vo Ivanke pri Nitroch

Inzerovaný 2 izbový byt vo Ivanke pri Nitroch v cene 1,- € je o 142.680 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu vo Ivanke pri Nitroch. Rozloha je o 9 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu vo Ivanke pri Nitroch.

Pozícia realitnej ponuky

1,- €
Cena nehnuteľnosti 75.000,- € 199.950,- €
66 m²
Úžitková plocha 45 m² 100 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha66 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300046574 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.