Na predaj 2 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite na sídlisku starý Juh

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Poprad
52 m²
neuvedené
predaj - 2-izbový byt
100.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

20202x zobrazená v zozname / 1453x zobrazená detailne / 306x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 2 izbový byt vo výbornej a vyhľadávanej lokalite na sídlisku starý Juh v Poprade. Výmera bytu je 52,2m2. K bytu prislúcha pivnica o výmere 2,5m2. Orientácia bytu je V/Z.
Byt prešiel staršou, ale kompletnou rekonštrukciou. V byte sú plastové okná, plávajúce podlahy, v chodbe keramická dlažba, jadro je murované, v kúpeľni je sprchovací kút a toaleta, bezpečnostné vchodové dvere. V byte je menená komplet celá elektroinštalácia. V blízkosti bytového domu je supermarket Sintra, veľký park so športoviskom, detským ihriskom a oddychovou zónou. Neďaleko domu je kostol, pekáreň, pizzeria, kaderníctvo, a mnoho ďalších služieb a obchodov.

Lokalitu vrelo odporúčam.


Bližšie informácie:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Popradi

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 dvojizbových bytov v Popradi. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-51...

Pozícia realitnej ponuky

100.000,- €
Cena nehnuteľnosti 74.000,- € 348.000,- €
52 m²
Rozloha pozemku 38 m² 61 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku52 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51233 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.