Na predaj 2, 5 izbový byt v centre mesta Prešov.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
59 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 5 a viac izbový byt
126.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5924x zobrazená v zozname / 483x zobrazená detailne / 334x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 2,5 izbový byt s obrovským potenciálom. Tento byt je síce v pôvodnom stave, ale otvára nespočetné možnosti pre jeho prerábku podľa vašich predstáv a požiadaviek. Zastavte sa a vytvorte si svoj vysnívaný domov presne tak, ako ste si ho vždy predstavovali!

Okrem toho vám tento byt ponúka aj balkón s úchvatným výhľadom, ktorý vás bude každý deň tešiť a nabudí vašu kreativitu. Navyše, s dvomi pivnicami máte k dispozícii dostatok úložného priestoru na uskladnenie všetkých vašich vecí a organizáciu domácnosti bez stresu. Energetický certifikát nebol predložený.

Ak vás tento projekt zaujal, neváhajte a kontaktujte nás pre viac informácií alebo na zariadenie obhliadky: Telefón: Email: Vytvorte si svoj vlastný štýl a premenujte tento byt na váš ideálny domov. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť!

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

126.900,- €
Cena nehnuteľnosti 126.900,- € 242.000,- €

Podrobné informácie

Rozloha pozemku59 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52798 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.