Na predaj 2izbový byt 52m2 Prievidza, okres Prievidza

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
52 m²
neuvedené
predaj - 2-izbový byt
72.950,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3234x zobrazená v zozname / 282x zobrazená detailne / 282x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 2i byt v Prievidzi. Podlahová plocha je 52 m2, a patrí k nemu pivnica. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa plastové okná. DISPOZÍCIA BYTU: vstupná chodba, obývacia izba, kuchyňa, spálňa, kúpeľňa s vaňou a samostatným WC. BYTOVÝ DOM: bytový dom prešiel rekonštrukciou spoločných priestorov, zateplená fasáda a strecha. LOKALITA: Byt sa nachádza v tichej a zelenej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Byt je osobnom vlastníctve. Energetický certifikát nebol predložený. Pre viac info:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Prievidze

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 15 dvojizbových bytov v Prievidze. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

72.950,- €
Cena nehnuteľnosti 40.000,- € 135.000,- €
52 m²
Rozloha pozemku 52 m² 65 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku52 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52833 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.