Na predaj 3-izb. byt, Medzev, Sídlisko Mladosť 5

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Medzev
Ulica.: Sídlisko Mladosť
52 m²
4
1
3
čiastočne prerobený
verejný vodovod
nie
nie
predaj - 3-izbový byt
53.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

5380x zobrazená v zozname / 601x zobrazená detailne / 367x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Impulz Real a Pavol Andrejovský exkluzívne predstavujú na predaj:
*****Byt na sídlisku Mladosť v Medzeve. Byt je 3-izbový vo výmere 55m2, s podlahovou plochou bytu 52m2, komorou v blízkosti bytu (0,88m2) a pivnicou (2,25m2). Byt pozostáva z 3 obytných miestností a príslušenstva – obývacia izba spojená s kuchyňou, predsieň, kúpeľňa a WC, kumbal - šatník, komora a pivnica. Súčasťou bytu je jeho vnútorné vybavenie, všetka jeho vnútorná inštalácia (potrubné rozvody vody, plynu, ústredného kúrenia, elektroinštalácie, odpady a pod.) okrem stúpacích vedení a uzavieracích ventilov najbližšie k nim.
**** Byt sa nachádza v rekonštruovanom bytovom dome v tichej lokalite na sídlisku Mladosť 5 v Medzeve (Nižný Medzev), s vhodnou orientáciou s oknami na 3 strany (V-JZ), s dobrou občianskou vybavenosťou - v blízkosti sa nachádza škôlka, potraviny, obchody, zastávka SAD. Rekonštrukcia v bytovom dome - komplexná obnova - bola realizovaná v 2015. Energetická hospodárnosť budovy je certifikovaná na triedu B. Parkovanie je verejné v okolí bytového domu. Bytový dom je bez výťahu, byt sa nachádza sa na 1 poschodí. Byt nemá vlastný balkón ani loggiu.
*** Rekonštrukcia bytu je čiastočná, rekonštruované časti sú vchodové dvere so zárubňou, kúpelňa a WC vrátane elektroinštalácie, okná – plastové, ďalej kuchyňa spolu s vchodovými dverami do obývacej časti a kuchynskou linkou. Ostatné časti štandardné, nové podlahy, nové dvere do obývacej časti. Chodba a malý šatník ponúkajú väčší priestor pre vlastnú rekonštrukciu a realizáciu úložných priestorov. Dve menšie izby ponúkajú vlastné dispozičné riešenie ako pracovňa, resp. detská izba a spálňa. Priestranná obývacia izba s otvorenou kuchyňou a veľkým trojkrídlovým oknom vhodne dotvárajú túto časť. Možné pripojenie do siete medzevnet.
** Byt je predajom voľný. Časť nábytku je možné po dohode si ponechať. Minimálne úpravy potrebné podľa zváženia klienta. Byt je obývateľný. Správu domu vykonáva Bytex s.r.o. Náklady na bývanie pre 1 osobu v rozsahu do 150,-€ mesačne (nájomné + energie).

Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete obrátiť na rodinného realitného makléra: Pavol Andrejovský , (certifikovaný NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska).

"VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a servis aj v budúcnosti so spoľahlivým teamom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním vašich potrieb.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Medzeve na ulici Sídlisko Mladosť

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Sídlisko Mladosť v Medzeve v cene 53.000,- € je o 2.000 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Medzeve. Rozloha je o 10 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Medzeve.

Pozícia realitnej ponuky

53.000,- €
Cena nehnuteľnosti 48.000,- € 149.900,- €
55 m²
Celková rozloha 55 m² 105 m²
52 m²
Úžitková plocha 52 m² 95 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha55 m²
Úžitková plocha52 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
KanalizáciaČOV
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Inžinierske sieteáno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PA-2 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.