Na predaj 3 izbový byt s balkónom Galanta Mierová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Galanta
Ulica.: Mierová
7
5
3
verejný vodovod
áno
230V
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

13761x zobrazená v zozname / 897x zobrazená detailne / 315x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 3 izbový byt výmere 80m2 nachádzajúci sa na 4 poschodí zo 7 v bytovom dome s výťahom v meste Galanta na ulici Mierová. Prešiel kompletnou rekonštrukciou. Má novú elektroinštaláciu, murované jadro, plávajúce podlahy, plastové okná, bezpečnostné dvere. Dispozícia: vstupná chodba, dve nepriechodné izby, prechodná obývacia izba, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, veľká komora s oknom o výmere cca 10m2 z ktorej môže byt ďalšia izba. V blízkosti bytového domu je kompletná občianska vybavenosť.
V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia znaleckého posudku, bezplatného vybavenia hypotéky a poistenia nehnuteľnosti. Kontakt:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Galante na ulici Mierová

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 14 trojizbových bytov v Galante. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0915207.., uveďte číslo ponuky ZR-MM...

Podrobné informácie

Poschodie5
Počet poschodí7
Počet izieb3
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Lódžianie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MM-152 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.