Na predaj 3-izbový byt v Prievidzi

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
65 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 3-izbový byt
90.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1793x zobrazená v zozname / 182x zobrazená detailne / 182x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3-izbový byt v pokojnej časti Prievidze, na ulici A.Stodolu. Byt sa nachádza v 10-poschodovom bytovom doma na 2.poschodí. Bytový dom prešiel rekonštrukciou, je zateplený, má nový, väčší výťah a elektrického vrátnika.

Byt má rozlohu 65m2, prešiel čiastočnou rekonštrukciou a dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, priechodnej obývačky, dvoch samostatných nepriechodných izieb, kuchyne, kúpeľne s vaňou a samostatného WC. Zo spálne je výstup na väčší balkón, ktorý je novozastrešený. V byte sú plastové okná so žalúziami, jadro je murované, v kuchyni, kúpeľni a na chodbe je položená dlažba, v izbách je plávajúca podlaha. V spálni sa nachádza vstavaná skriňa a zariadenie bytu je možné nechať po dohode s majiteľom

V blízkosti bytu sa nájdete kompletné občianske vybavenie ale zároveň sa nachádza v tichej a pokojnej lokalite. Byt je v osobnom vlastníctve. Energetický certifikát nebol predložený. Pre viac info:

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku65 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne