Na predaj exkluzívny, priestranný a vkusne zariadený 3+1 + jedáleň byt

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Kľačno
95 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
85.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5636x zobrazená v zozname / 502x zobrazená detailne / 350x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3+1 izbový byt + jedáleň byt, ktorý je nielen priestranný, ale aj vkusne zariadený. S rozlohou 95 m2, vlastnou garážou o výmere 16 m2 a záhradkou o výmere 120 m2. Vitajte vo svete elegancie a pohodlia!

Vybavenie:


Balkón s úchvatným výhľadom. Užívajte si krásne výhľady na okolitú prírodu pri každom raňajkách. Útulná predsieň. Vstupujte do vášho domova s pocitom útulnosti a pohodlia. Priestranná chodba – jedáleň otvorený priestor, ktorý spája jednotlivé miestnosti a vytvára harmonickú atmosféru. Spálňa so šatníkom, pracovňa a detská izba. Útulné miestnosti, ktoré sú ideálne pre oddych a relaxáciu. Priestor na rodinné stretnutia a relaxáciu po dlhom dni. Plne vybavená kuchyňa. Moderné zariadenie, ktoré uspokojí aj tých najnáročnejších kuchárov. Kúpeľňa a samostatná toaleta. Luxusné vybavenie pre Váš každodenný komfort. Šatník/technická miestnosť: Organizované úložné priestory na vaše veci a technické vybavenie domu.
Vybavenie a vylepšenia:
Moderné plynové kúrenie. Klimatizácia udržujte optimálnu teplotu v každej ročnej dobe. Kompletná rekonštrukcia s novými rozvodmi vody a elektriny. Bezstarostné bývanie bez starostí o staré inštalácie. Štýlové sadrokartónové stropy s bodovým osvetlením. Dotyk elegancie a moderného dizajnu. Kvalitné podlahy a interiérové dvere. Prémiové materiály pre Váš pohodlný život. Bezpečnostné prvky, vrátane vchodových dverí. Vaša bezpečnosť je na prvom mieste. Kuchynská linka na mieru s kameninovým drezom. Funkčný a elegantný dizajn pre Vaše kulinárske dobrodružstvá. Kúpeľňa s luxusnými prvkami a sprchovým kútom Walk-in. Proste oáza relaxu a pohody.

Doplnkové Výhody:


Vlastná garáž a parkovacie miesto. Bezstarostné parkovanie vo vašom vlastnom dome. Pohodlná lokalita s výbornou dopravnou dostupnosťou. Blízkosť k dôležitým miestam a zároveň pokojné prostredie na relax.
Tento byt je skutočným spojením elegancie, moderného vybavenia a prírodného okolia. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť na nadštandardné bývanie! Kontaktujte nás ešte dnes a dozviete sa viac! Bytový dom je oplotený. Ideálny pre tých, ktorí hľadajú štýlové a komfortné bývanie.
Pozor – tento prekrásny byt je možné vymeniť za Vašu nehnuteľnosť nachádzajúcu sa v Žiline, Bytči, Považskej Bystrici. Všetko je o dohode s pánom majiteľom. Energetický certifikát nebol predložený.

Pre viac informácií, obhliadku alebo priateľský rozhovor o tejto úžasnej príležitosti neváhajte kontaktovať nášho makléra, na čísle alebo prostredníctvom e-mailu na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Kľačne

Pozícia realitnej ponuky

85.000,- €
Cena nehnuteľnosti 54.990,- € 225.000,- €
95 m²
Rozloha pozemku 52 m² 95 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku95 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené ztehla

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52878 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.