REZERVOVANÝ/ NA PREDAJ 3 - IZB ROD. DOM JABLONICA, okr. SENICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Jablonica
95 m²
124 m²
1
4
nie
po rekonštrukcii
áno
predaj - Rodinný dom
115.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12366x zobrazená v zozname / 956x zobrazená detailne / 358x zobrazená detailne tento mesiac

.....Príjemný domček s tromi spálňami, kuchynkou a kúpeľňou na prízemí aj poschodí s uzatvorených vchodom. Vhodný aj pre dvojgeneračné bývanie....

AVORY Realitné Centrum / ponúkame vám na predaj pekne zrekonštruovaný dom so zastrešenou terasou v pokojnej časti obce s vybavenosťou v pešej dostupnosti. V r. 2019 – 2023 bol dom zrekonštruovaný od podlahy až po novú strechu. K domu neprislúcha záhrada , zeleninku si majitelia dopestovali vo vyvýšených záhonoch. Pri vstupe do domu je väčší prístrešok pre posedenie, za ním sklad. Zaplatením kúpnej ceny je dom k dispozícii.

► Dispozíciu nájdete v priloženom pôdoryse – 1. NP chodba, schodisko na poschodie, technická miestnosť, kúpeľňa s WC, obývačka s jedálenským kútom, 2x spálňa, kuchynka, špajza . 2.NP – (vstup cez dvere na schodisko) chodba s kuchynkou, spálňa, kúpeľňa s WC (predpríprava, nie je dokončená)

● konštrukcia z pálenej tehly, zateplený, PSA, nová fasádna omietka, obvodové murivo bolo odizolované,
● nový strop, izolovaný - odhlučnený
● nové podlahy, plastové okná a vstupné dvere, nová strešná krytina aj krov, nová elektrika v medi (r. 2021).
● vykurovanie etážové , plynové
● kúpeľňa bola rekonštruovaná v r. 2018, obývačka s podlahou v r. 2023
● okno jednej spálne na prízemí a izby na poschodí je orientované na východ, okno druhej spálne a kuchyne na sever
● mesačné náklady na bývanie cca 130,- euro

Dom sa predáva čiastočne zariadený. Obývačka je pekne presvetlená strešnými oknami, kde sa darí kvetom, ktoré dodávajú priestoru príjemnú atmosféru. Posedenie pod prístreškom je ideálne na trávenie voľných chvíľ. Ak hľadáte pokojné bývanie s dobrou dostupnosťou ste na správnom mieste.

Obec Jablonica obľúbeným miestom pre bývanie pre svoju polohu, výbornú dostupnosť, dobrú občiansku vybavenosť, výborné vlakové aj autobusové spojenie. V blízkom okolí sa nachádza zdravý zmiešaný les, nádherná príroda ponúka neskutočné množstvo možností na turistiku, hubárčenie či rybolov. Obrovskou výhodou je poloha nehnuteľnosti v žiadanej lokalite, vzdialenosť od Senice 11 km, Trnavy 32 km, Bratislava je vzdialená 75 km.

© AVORY Realitné Centrum - text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum. Túto ponuku nájdete výhradne v našej realitnej kancelárii.

Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma na tel. čísle , prostredníctvom soc. sietí, e-mail: alebo osobne v kancelárii na Hurbanovej ul. v Senici.

Cena je konečná, vrátane provízie a kompletného právneho a katastrálneho servisu. Zabezpečíme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Prevediem Vás cestou k vášmu novému domovu odborným, moderným a transparentným spôsobom. Teším sa na spoluprácu.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Jablonici

Inzerovaný rodinný dom v Jablonici v cene 115.000,- € je o 1.607.234 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Jablonici. Rozloha je o 32 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Jablonici.

Pozícia realitnej ponuky

115.000,- €
Cena nehnuteľnosti 47.000,- € 380.000,- €
124 m²
Rozloha pozemku 124 m² 18984 m²
94 m²
Zastavaná plocha 73 m² 1347 m²
95 m²
Úžitková plocha 1 m² 440 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku124 m²
Zastavaná plocha94 m²
Úžitková plocha95 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-102 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny