Na predaj 4-izbový rodinný dom Ivanka pri Nitre

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Ivanka pri Nitre
375 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
154.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8574x zobrazená v zozname / 1011x zobrazená detailne / 359x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality Vám ponúka na predaj 4 - izbový rodinný dom v tichej lokalite obce Ivanka pri Nitre s pozemkom o rozlohe 375 m2. VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI + dobrá lokalita na okraji obce + upravený rovinatý pozemok + vlastná studňa. DOM - Ivanka pri Nitre, okr. Nitra 4 izbový zastavaná plocha 145 m2 úžitková plocha cca 117 m2 konštrukčný systém pálená a nepálená tehla, sedlová strecha. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom, nové radiátory (Korado), ohrev teplej vody plynom. IS: obecná voda, elektrika (400V), kanalizácia, vlastná studňa, zemný plyn. VYBAVENIE DOMU kuchynská linka s kombinovaným sporákom v izbách plávajúce podlahy, nové omietky na stenách, nové plastové okná, vchodové a interiérové dvere. DISPOZÍCIA DOMU: vstupná chodba, kuchyňa, obývačka, spálňa, detská izba, kúpeľňa so sprchovým kútom, technická miestnosť s plynovým kotlom, vedľa domu sa nachádza dielňa, ktorá poskytuje veľkorysý priestor na prestavbu ďalšej obytnej izby s východom do záhrady.

NÁŠ NÁZOR: Jednou z hlavných výhod rodinného domu je blízkosť okresného mesta Nitra. Toto mesto poskytuje všetky potrebné služby, obchody a zariadenia, ktoré budú rodina potrebovať. Bezpečnosť a pohodlie sú tiež zabezpečené vďaka prítomnosti materskej školy v blízkosti, čo je pre rodičov s malými deťmi veľkou výhodou. Prítomnosť zastávky MHD a výborné vlakové spojenie je ďalším pozitívom, ktoré ponúka táto lokalita. Cestovanie do okolitých obcí alebo do samotného mesta Nitra je pohodlné a jednoduché. Okrem týchto výhod je tiché prostredie ideálna pre tých, ktorí hľadajú pokoj a súkromie v kombinácii s výhodami blízkeho mesta. Celkovo tento dom v Ivanke pri Nitre je skvelou voľbou pre rodinu, ktorá ocení kombináciu tichého prostredia, blízkosti občianskej vybavenosti a možnosti rýchleho prístupu k hlavným dopravným trasám. Ak túžite po rodinnom dome v príjemnej lokalite s výhodami okolitého mesta, tento dom je ideálnou voľbou pre Vás. V prípade záujmu Vám náš finančný špecialista sprostredkuje bezplatne HÚ šitý na mieru v banke podľa Vášho výberu. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Kontakt: ,

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Ivanke pri Nitroch

Pozícia realitnej ponuky

154.990,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 599.990,- €
375 m²
Rozloha pozemku 80 m² 7300 m²

Kontaktujte

Jozef Butin

Jozef Butin

+421413.. zobraziť +421 413 217 800

TUreality s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TUreality s.r.o.

Hálkova 2761/33, Žilina 010 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku375 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-50630 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.