Na predaj čiast. zrekonštruovaný poschodový 4 izb.dom v Tvrdošovciach

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Tvrdošovce
Ulica.: Centrum
93 m²
231 m²
4
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
100.000,- € dohodou, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

20697x zobrazená v zozname / 935x zobrazená detailne / 341x zobrazená detailne tento mesiac

Len u nás! Realitná kancelária VASSE Reality Vám ponúka na predaj 4 izb. poschodový  rodinný dom, čiastočne zrekonštruovaný, v centre obce Tvrdošovce. Na našej stránke nájdete 23 fotografií a virtuálnu prehliadku domu, akoby ste boli osobne na obhliadke. Pôdorys je len informatívny! Poprechádzajte sa po dome po šípkach, akoby ste boli osobne na prehliadke. Dom je ihneď obývateľný !
Dom bol postavený v roku 1978 z kvádrov a tehly. Zastavaná plocha domu je cca 93 m2. 

Výmera celého pozemku: 321 m2


Inžinierske siete: voda, elektrina, plyn, žumpa 
Dispozícia domu je veľmi vhodná, rozdelená na dolnú dennú a hornú nočnú časť. Celý dom je podpivničený s množstvom skladového priestoru a kotolňou.
Suterén: vstup do suterénu domu je z interiéru z prízemia cez schodisko, celková dispozícia pozostáva zo skladov, kotolne a chodby so schodiskom. 
Prízemie: hlavný vstup do domu je z prednej časti  cez vonkajšie schodisko, chodbu, ktorá slúži ako hlavný komunikačný priestor v dome  a z nich sú prístupné všetky miestnosti v dome. Z kuchyne je vstup do zadnej časti na terasu, ktorá je dispozične prepojená s domom, priestor kuchyne dopĺňa aj špajza. V prednej časti domu je obývacia izba s výhľadom na ulicu. Vedľa kuchyne v zadnej časti domu je aj samostatná toaleta a pri vchode vstupná chodba.
1. poschodie: prístupné cez schodisko a chodbu. Z chodby sú prístupné všetky miestnosti. Jedna izba je situovaná v prednej časti domu s prístupom na balkón a druhá izba je priechodná. Tretia izba je prístupná samostatne, na poschodí je v tejto časti aj kúpeľňa s vaňou.
V priebehu užívania stavby bola v priebehu rokov 2010-2016 realizovaná rekonštrukcia a modernizácia stavby. V rámci rekonštrukčných prác bola realizovaná výmena strešnej krytiny na báze asfaltových pásov, výmena klampiarskych konštrukcií, čiastočne aj rozvody vnútorných inštalácií, rozvody UK a odpadu, plynový kondenzačný kotol a ohrev TUV vrátane radiátorov, plastové okná, vchodové dvere s izolačným 3 sklom, liatinové radiátory, plávajúce podlahy v izbách, vonkajšia terasa v obývacej izbe a tiež aj kozub slúžia na spríjemnenie si voľných chvíľ. Rodinný dom je v súčasnosti napojený na žumpu, kanalizácia sa pripravuje v dedine, obecná voda je v dome napojená tiež. Kúrenie je s kondenzačným kotlom so zásobníkom, kotol Protherm, kúrenie v celom dome s radiátormi, v dolnej miestnosti v obývacej izbe aj kozubom, v jednej izbe sú aj prieduchy. Ohrev vody na elektrický bojler. Podlahy:  plávajúca podlaha v izbách, kuchyňa PVC, na chodbe je dlažba. Mesačné náklady cca do 200 eur. Terasa za domom nám poskytuje príjemné posedenie a zaručuje nám súkromie.
Dvor je menší, ale s dostatkom miesta aj na bazén. K domu patrí aj príslušenstvo- plechová garáž.
Lokalita domu: centrum obce, na skok je všetka občianska vybavenosť, celá ulica je slušná bezproblémová s milými susedmi

Lokalita obce: 


Obec má veľmi dobré vlakové a autobusové spojenie do Nových Zámkov, ktoré je  vzdialené 15 km, do  Bratislavy je 100 km, Nitra je 31 km, je zabezpečené autobusové spojenie do Jaguar Land Rover. 
 OBČIANSKA VYBAVENOSŤ- MŠ, ZŠ, obchody, pošta, železničná stanica, supermarket, zdravotné stredisko, termálne kúpalisko.
Cena je kompletná  vrátane sprostredkovateľskej provízie RK. Zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, preberacieho protokolu, poplatky za overenie podpisov u notára, poplatok za podanie štandardného návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľnosti a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou. V prípade záujmu alebo potreby ďalších informácií ma kontaktujte na telefónnom čísle 0907 848 129, licencovaný realitný maklér Terézia Vassová sme členom NARKS a Realitnej únie.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Tvrdošovciach na ulici Centrum

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 rodinných domov vo Tvrdošovciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-20...

Pozícia realitnej ponuky

100.000,- €
Cena nehnuteľnosti 16.999,- € 490.000,- €
231 m²
Rozloha pozemku 46 m² 6806 m²
93 m²
Zastavaná plocha 16 m² 1075 m²
231 m²
Celková rozloha 18.6 m² 4340 m²

Kontaktujte

Terézia Vassová

Real Happy End s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Real Happy End s.r.o.

Komárňanská ul.24 , Nové Zámky 940 02

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku231 m²
Zastavaná plocha93 m²
Celková rozloha231 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné – kombinované
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ziné
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Klimatizácianie
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-2065 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny