Na predaj je apartmán v lyžiarskom stredisku Snowland - Valča

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Valča
22 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - Garsónka
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

22349x zobrazená v zozname / 1177x zobrazená detailne / 321x zobrazená detailne tento mesiac

Úžasná investičná príležitosť! TUreality ponúka na predaj útulný apartmán o rozlohe 22 m2 v lyžiarskom stredisku Snowland - Valča. Tento kompletný, zariadený apartmán sa nachádza na 2. poschodí a je pripravený na okamžité nasadenie. Pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne a štýlovej spálne, poskytujúc ideálne ubytovanie pre vašich hostí. Okrem toho ponúka pre klienta - bezstarostý check-in a check-out. Nemusíte sa obávať ubytovania vašich hostí, výmeny bielizne ani upratovania. O všetko je postarané. Apartmán má najvyššie recenzie od ubytovaných hostí a nemusíte sa tak báť, že by nebol dlhodobo obsadený.
Ponúka úžasné výhľady na hory, bezplatné Wi-Fi a súkromné parkovisko pre všetkých návštevníkov bez poplatku. Nachádza sa len 300 metrov od lyžiarskeho areálu Snowland Valčianska dolina. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie ma kontaktujte na mail: alebo na tel.: .

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Rozloha pozemku22 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51603 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.