NA PREDAJ KRÁSNY 2-IZBOVÝ BYT V CENTRE LIPT. MIKULÁŠA PO KOMPLETNEJ P

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Mikuláš
55 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
129.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3613x zobrazená v zozname / 268x zobrazená detailne / 183x zobrazená detailne tento mesiac

VÝHRADNE V PONUKE TUreality môžete nájsť perfektne prerobený 2-izbový byt so zariadením, kde sa môžete rovno nasťahovať. Odpadajú náklady, starosti a povolenia pri rekonštrukcii + kuchyňa a vstavaný nábytok a hlavne čas...!
____________________________
▶ Byt o celkovej výmere 55,5 m2 je na 1. poschodí v TOP lokalite mesta Liptovský Mikuláš, pri Obchodnom centre STOP-SHOP. Bytový dom s výťahom prebehol rekonštrukciou, kde boli menené plastové okná, nové zateplenie, rekonštrukcia strechy, odkvapov, bleskozvodu, nový vchod s dorozumievacím zariadením, loggie, osvetlenie spoločných priestorov, vymenené stúpacie vedenia, komplet nový výťah.
Absolútne bezproblémové parkovanie priamo pred bytovým domom. K bytu prislúcha pivnica s vlastným plast. oknom na prízemí a Ďalšie spoločné priestory (kočikáreň, práčovňa..), k dispozícii je veľká uzatvárateľná presklená loggia + rolety proti slnku s otočným zvinovacím mechanizmom. Pri bytovom dome sa nachádza detské ihrisko + otvorené ihrisko susednej školy.
____________________________
▶ Naozaj veľmi pekný byt pozostávajúci z obývacej izby spojenej s kuchyňou a chodbou, dvoch izieb, kúpeľne a samostatného WC nedávno prešiel kompletnou rekonštrukciou. Praktická zmena dispozičného riešenia, nová kupeľňa a WC s dlažbou a sanitou, nové rozvody elektroinštalácie a vody. Nové omietky v celom byte, znižované stropy s bodovým osvetlením, laminátové podlahy. V izbách sú kameninové obklady. Interiérové dvere so zárubňami + vchodové - bezpečnostné dvere. Plast. okná s novými roletkami a sieťkami proti hmyzu -iz. dvojsklo.
▶ V cene bytu je kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (umývačka riadu, aut. práčka, sušička, el. rúra a var. doska, chladnička s mrazničkou, vstavané skrine typu Rolldor (spáleň, chodba).
____________________________
▶ IS: Elektrina, ver. vodovod, kanalizácia, vykurovanie liatinovými radiátormi, spolu s TÚV diaľkovo, internet. Energetický certifikát "B".
____________________________
▶ Náklady: zálohové platby za správu a energie 150,-€ (pri vyúčtovaní preplatky). Orientácia bytu: V-S. Bezproblémoví susedia.
____________________________
▶ V okolí dokonalá kompletná občianska vybavenosť: ZŠ, MŠ, SŠ, obchody, úrady, supermarket, reštaurácie, zástavka MHD, detské ihriská...len 2 min. od pešej zóny.
____________________________

▶ OBHLIADKA S MAKLÉROM: ROBERT BELLA - ,


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Liptovskom Mikuláši

Pozícia realitnej ponuky

129.000,- €
Cena nehnuteľnosti 71.400,- € 249.000,- €
55 m²
Rozloha pozemku 55 m² 72 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku55 m²
Poschodieneuvedené
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-53256 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.