Na predaj krásny, kompletne zrekonštruovaný, veľkometrážny tehlový 79

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Moldava nad Bodvou
Ulica.: ČSA
79 m²
3
úplne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

3037x zobrazená v zozname / 253x zobrazená detailne / 253x zobrazená detailne tento mesiac

PEV-108-1


Hľadáte pre svoju rodinu nové bývanie za rozumnú cenu, byt ktorý bude dostatočne priestranný, po kompletnej rekonštrukcii a naplní vaše očakávania? Točí sa Vám hlava z cien bytov v Košiciach? Máme pre Vás riešenie s ideálnym pomerom ceny a nízkych nákladov na bývanie v blízkosti Košíc. Moldava nad Bodvou sa stala vyhľadávanou a žiadanou lokalitou ktorá spĺňa všetky predpoklady moderného predmestia Košíc s vynikajúcou dostupnosťou. Odporúčame - Skvelý pomer Cena vs Lokalita/Kompletná rekonštrukcia.

Link 3D virtuálna obhliadka bytu - v prípade záujmu heslo pre vzhliadnutie na vyžiadanie : my.matterport.com/show/?m=MegAU7J9bvR

Exkluzívne len u nás Vám so súhlasom majiteľa ponúkame na predaj veľkometrážny tehlový 3 izbový byt s podlahovou plochou 79m2 po kompletnej rekonštrukcii vo vyhľadávanej a tichej lokalite na sídlisku v Moldave nad Bodvou. Nachádza sa na dostatočne vyvýšenom prízemí 3 poschodového zatepleného, tehlového bytového domu. Slušní a bezproblémoví susedia, veľké množstvo parkovacích miest. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.

STAV A DISPOZÍCIA BYTU:


Obytná podlahová plocha bytu je 79 m2 + 3 pivnice s rozlohou cca. 6m2.
Byt prešiel kompletne modernou rekonštrukciou. Nové rozvody vody, odpadu a elektriny, nové stierky v celom byte, murované jadro. Kvalitné laminátové podlahy, dlažba, bezpečnostné dvere. Kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, umývadlo so skrinkou, samostatná toaleta. Kuchynská linka so zabudovanou umývačkou riadu, elektrickou teplovzdušnou rúrou a sklo keramickou varnou doskou.
Dispozične pozostáva z vstupnej chodby, veľkej kúpeľne (sprchový kút, vaňa, priestor pre práčku) a samostatného WC, dvoch spálni, obývacej miestnosti a kuchyňou s jedálenským kútom.

VÝHODY:


vyvýšené prízemie (len 6 schodov a ste doma), byt je slnečný a teplý, nízke náklady na bývanie cca. 150,- eur. Tichá a vyhľadávaná lokalita, autobusová zastávka len 50m, základná škola len cca. 150m. V blízkosti kompletná občianska vybavenosť ako napr. nákupné centrá (Lidl, Tesco, Billa), pošta, škola a škôlka, lekárne a zdravotnícke centrá, centrum mesta ponúka množstvo obchodov a kvalitných reštaurácii, moderná autobusová a vlaková stanica... Nájdete tu všetko čo patrí k pohodlnému bývaniu pre celú rodinu a to len 30 km od Košíc, 20 minút pohodlnej a hlavne plynulej jazdy auto.

NAŠA CENA JE KONEČNA, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE NEHNUTEĽNOSTI JE UŽ ZAHRNUTÝ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV A AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU.

Predávate? Kupujete? Prenajímate? Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov.
Sme tu pre Vás - Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej Propagácie vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie a prepis energií. U nás zodpovednosť nekončí podpisom Kúpno-predajných zmlúv ale sme s Vami až do úplného a hlavne úspešného konca. Sme Váš osobný sprievodca svetom realít. Pokojný spánok našich klientov je pre nás prioritou.
Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore, no hlavne sú pre našich klientov tieto služby bez poplatkov:
- Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti Realít - U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste
- 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľností)
- Profesionálne Promo-Video obhliadky
- Natáčanie nehnuteľnosti dronom
- Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti
- Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotlivých portáloch
- Bannery
- Kvalitný právny servis – zmluvy pripravené našim právnym oddelením na mieru každému klientovi

Peter Vranay - REALITY SMOLKO s.r.o


Váš osobný realitný poradca
Realitné zastúpenie pre Košice a KE-okolie
mob.:
mail:
Moje referencie a ponuky nájdete na webe: realitysmolko.sk/makler/4-peter-vranay#referencie

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Moldave nad Bodvou na ulici ČSA

Rozloha je o 8 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Moldave nad Bodvou.

Podrobné informácie

Úžitková plocha79 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Terasaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PEV-108-1 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.