Na predaj krásny slnečný pozemok v malebnej obci Cigeľ s rozlohou 870m

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Cigeľ
870 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
88.000,- €
101,15 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

8999x zobrazená v zozname / 1075x zobrazená detailne / 329x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj výnimočnú príležitosť vlastniť krásny slnečný pozemok v malebnej obci Cigeľ, len kúsok od Prievidze. S rozlohou 870m2 a orientáciou „Východ - Západ“, tento pozemok predstavuje ideálne miesto pre váš budúci domov. Nachádza sa na konci obce v novo vybudovanej ulici, ktorá disponuje kompletnou inžinierskou infraštruktúrou. Plyn je priamo dostupný na pozemku, pričom ostatné sieťové pripojenia sú situované na jeho okraji.
Tento jedinečný pozemok sa môže pochváliť tým, že má iba jedného priameho suseda, čo zabezpečuje vašu súkromnosť a pokoj. Časť pozemku je vkusne obkolesená chodníkom, čo pridáva na šarme a praktickosti. Okrem toho sa môžete tešiť na blízkosť nádhernej prírody a v dosahu nájdete aj lyžiarsky vlek a jazero, čím bude vaše nové bývanie spojené s aktívnym životným štýlom.
Pozemok je v zastavanej časti obce a je plne pripravený na výstavbu rodinného domu. Ak vás táto jedinečná príležitosť oslovila a chcete sa presvedčiť na vlastné oči, neváhajte nás kontaktovať. Maklér je k dispozícii pre obhliadku a poskytne vám všetky potrebné informácie. Zavolajte mu na číslo alebo napíšte na Vaša budúcnosť na krásnom pozemku v Cigli začína práve teraz!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Cigeľe

Rozloha pozemku na bývanie 870 m2 má priemernú rozlohu pozemku na bývanie v Cigeľe.

Pozícia realitnej ponuky

88.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.900,- € 115.000,- €
870 m²
Rozloha pozemku 490 m² 2156 m²

Kontaktujte

Juraj Bobok

0948144.. zobraziť 0948 144 452

TUreality s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TUreality s.r.o.

Hálkova 2761/33, Žilina 010 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku870 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52085 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.