Na predaj novostavba v obci Belá - Dulice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Belá-Dulice
110 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
249.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12864x zobrazená v zozname / 984x zobrazená detailne / 368x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si video domu: +++++ https://youtu.be/E1YvrJSa5s4 +++++ Exkluzívne iba i nás! TUreality Vám ponúka na predaj energeticky úsporný bungalov so sedlovou strechou v obci Belá - Dulice. Rodinný dom je nepodpivničený, 4 izbový a je k dispozícii v stave holodom (zvnútra vymaľované na bielo, z vonku hotová fasáda), hotová betónová terasa v celej šírke domu, na ktorú je východ z obývačky. Záhrada je zatrávnená, zadná časť a sčasti západná strana pozemku je oplotená.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, technickej miestnosti s toaletou a prípravou na kotol a práčku, z chodby je prístup do 3 samostatných izieb a kúpeľne. Denná časť domu pozostáva z kuchyne so špajzou a obývačky s jedálňou a vstupom na terasu. Zastavaná polocha domu je 139,79 m2 a úžitková plocha je 109,44m2. Pozemok má 600m2, je upravený v rovine. Dom je murovaný, strešná krytina je betónová BRAMAC platinum v čiernej farbe. Okná sú 3 sklá plastové v antracitovej farbe rámov. Vchodové dvere sú hliníkové s bočným svetlíkom. Dom disponuje všetkými prípojkami inžinierskych sietí - elektrina, voda, kanalizácia. Energetický certifikát nebol predložený. Dom sa nachádza v obci s dobrou dopravnou dostupnosťou do mesta Martin. Obec disponuje dobrou občianskou vybavenosťou, ktorá zabezpečuje pohodlný život pre svojich obyvateľov. Nachádzajú sa tu základné služby ako potraviny, reštaurácie, pošta, základná škola, materská škola. V blízkosti sa nachádza aj lyžiarske stredisko v Jasenskej doline. Viac informácií Vám radi poskytneme na alebo na tel. č.: .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Belá-duliciach

Pozícia realitnej ponuky

249.000,- €
Cena nehnuteľnosti 33.000,- € 700.000,- €
110 m²
Rozloha pozemku 49 m² 3716 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku110 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52076 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.