Na predaj pekný 4-izbový byt, Podunajské Biskupice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Ulica.: Bodrocká 9
79 m²
4
3
4
nie
po rekonštrukcii
áno
nie
predaj - 4-izbový byt
184.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

22439x zobrazená v zozname / 1127x zobrazená detailne / 356x zobrazená detailne tento mesiac

Pozrite si video https://youtu.be/kjoOykuGNIU alebo virtuálnu prehliadku https://my.matterport.com/show/?m=Mx7CEe4BwBG 4-izbového bytu, ktorý sa nachádza na Bodrockej ulici č. 9 v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice. Osobnú obhliadku bytu s vami ochotne vykoná realitný agent, Róbert Posolda

Byt sa nachádza na 3. poschodí v 4-poschodovom panelovom bytovom dome bez výťahu. Situovaný je na severozápad a juhovýchod. Pozostáva zo 4 obytných miestností a príslušenstva, ktorým je predsieň (hala), kúpeľňa, WC, lodžia o výmere 4 m2 a pivnica s výmerou 2,38 m2, nachádzajúca sa na prízemí bytového domu. Podlahová plocha bytu vrátane príslušenstva a bez plochy lodžie je 79 m2. Celková užitková plocha bytu vrátane príslušenstva a lodžie je 83 m2.

Byt bol postupne rekonštruovaný a modernizovaný:

- úpravy vnútorných povrchov - hladké vápennaté omietky opatrené maľbou a sadrokartónový podhľad v predsieni;
- vnútorné keramické obklady v kúpeľni a WC;
- drevené dýhové interiérové dvere posuvné a otváravé s obložkovými zárubňami;
- na podlahy boli položené laminátové parkety a keramická dlažba;
- nová elektroinštalácia v byte - svetelné a zásuvkové obvody (realizované čiastočne, tzn. okrem 1 obytnej miestnosti);
- vlastný elektrický bojler na ohrev vody s objemom 80 litrov umiestnený v miestnosti WC pod stropom;
- plastové okná, interiérové žalúzie, sieťky proti hmyzu, exteriérové rolety a zasklenie lodžie;
- vstavané skrine v predsieni a izbe.

Byt je priestranný a jeho dispozícia dotvára harmonický a útulný domov. Z predsiene bytu je prístup do skoro všetkých izieb a príslušenstva bytu, do 3 izieb, kúpeľne, WC a úzkou halou vedúcou do kuchyne. Do obývacej izby vstúpite z chodby aj z kuchyne. Obývacia izba je priechodná izba, cez ktorú sa dostanete do spálne so zasklenou lodžiou. Na lodžii sú zavedené stropné svietidlá a elektrické zásuvky.

Mesačné náklady na bývanie pre 3 osoby sú 262EUR (207EUR na správu s fondom opráv, na elektrinu 50EUR a 5EUR na plyn). Správcom bytového domu je Bytový podnik Podunajské Biskupice. Bytový dom má dva vchody, jeden ku komunikácii a druhý do dvora bytového domu ku garážam. Nachádza sa v ňom celkovo 8 bytových jednotiek, po 2 bytové jednotky na každom poschodí, prístupné po schodisku bytového domu. Stúpacie rozvody vody a kanalizácie bytového domu boli menené v roku 2017. Energetický certifikát k bytovému domu nebol vydaný.

Bytový dom sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou - obchody a obchodné centrum, služby, pošta, banky, materské školy, základné aj stredné školy, miestna knižnica, zdravotné stredisko, lekárne, reštaurácie, kaviarne aj zmrzlináreň. Zástavka MHD sa nachádza v pešej dostupnosti bytového domu s výborným napojením mestskej dopravy na všetky smery. Dopravné spojenie automobilom s centrom mesta je cca 14 min. v závislosti od dopravnej situácie. Parkovanie pri bytovom dome je bezproblémové.

Vedľa bytového domu sa nachádza detské ihrisko i zeleň a v dosahu sú napríklad hokejbalové ihrisko, Pumptracková dráha, bejzbalové ihrisko, basketbalové ihrisko, tenisové kurty, jazdecká škola, Malodunajská cyklotrasa, Lesopark Vrakuňa a rozhľadňa. Všetko potrebné pre plnohodnotné bývanie a relax máte len na skok od bytového domu.

Spolu s bytom sa nadobúda aj spoluvlastnícky podiel k pozemkom zastavaným bytovým domom. Kúpu tohto 4-izbového bytuje možné financovať hypotékou, ktorú vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme hypotekárne ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie.

Kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes a dohodnite si osobnú obhliadku bytu.

Spločnosť AGENT.SK, poskytuje profesionálne služby v oblasti sprostredkovania predaja, prenájmu, kúpy, financovania a poistenia nehnuteľností. Našou veľkou výhodou je aj priama spolupráca so všetkými bankami a poisťovňami. Všetko potrebné k predaju, prenájmu, kúpe, financovaniu a poisteniu nehnuteľností, získate na jednom mieste. Zatiaľ čo vy sa budete venovať svojej práci, rodine, priateľom a záľubám, naši realitní a finanční agenti budú pracovať pre vás.

Naše kancelárie sa nachádzajú v mestách: BRATISLAVA, DUNAJSKÁ STREDA, ŽILINA, ČADCA a KOŠICE.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Podunajské Biskupice na ulici Bodrocká 9

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Bodrocká 9 v Bratislave - Podunajské Biskupice v cene 184.900,- € je o 41.804 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Podunajské Biskupice. Rozloha je o 9 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Podunajské Biskupice. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 štvorizbových bytov v Bratislave - Podunajské Biskupice. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-2...

Pozícia realitnej ponuky

184.900,- €
Cena nehnuteľnosti 184.900,- € 330.000,- €
83 m²
Celková rozloha 78 m² 91.28 m²
79 m²
Úžitková plocha 78 m² 79 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha83 m²
Úžitková plocha79 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Balkónnie
Lódžiaáno
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektplánuje sa
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátnie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-2 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny