Na predaj pekný podkrovný byt, Bratislava - Nivy

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Nivy
Ulica.: Miletičova 88
95 m²
2
3/podkrovie
5
nie
po rekonštrukcii
áno
nie
predaj - 5 a viac izbový byt
289.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

20723x zobrazená v zozname / 1018x zobrazená detailne / 336x zobrazená detailne tento mesiac

Pozrite si virtuálnu prehliadku https://my.matterport.com/show/?m=omnAJog39zw a fotografie tohto klimatizovaného podkrovného bytu, ktorý ponúka exkluzívne na predaj realitná kancelária AGENT.SK. Osobnú obhliadku s vami ochotne vykoná realitný agent, Róbert Posolda

Tento klimatizovaný byt sa nachádza na Miletičovej ulici 88 v mestskej časti Bratislava - Nivy. Situovaný je v obytnom podkroví bytového domu bez výťahu, na 3. poschodí (4. nadzemnom podlaží) z 3 (4 nadzemných podlaží) s orientáciou na severovýchod a juhozápad. Do užívania bol daný po kolaudácii 8/2000. K bytu je pridelená do užívania aj pivnica o výmere 6 m2.

S kúpou bytu sa nadobúda aj podiel na pozemkoch zastavaných bytovým domom. Mezonetový byt pozostáva z dvoch obytných miestností a 3 priestorov zariadených ako izby, ďalej z galérie a príslušenstva, ktorým je predsieň a kúpeľňa s toaletou. Kuchyňa nie je konštrukčne oddelená od obývacej izby, vymedzenie priestoru je riešené dispozičným zariadením.

V kuchynskej linke sú zabudované vstavané spotrebiče. V obývacej miestnosti je inštalovaný závesný biokrb a vedie z nej schodisko do vrchnej časti bytu. Okná sú drevené s izolačným dvojsklom. Strešné okná sú tiež drevené, opatrené sú žalúziami, príp. roletami. Byt má vlastné kúrenie a ohrev TÚV novým plynovým kotlom. Byt sa ponúka na predaj aj so zariadením.

Konštrukcia bytového domu je riešená v tradičnej technológii, nosné steny a priečky sú murované z tehál plných pálených na MVC, vodorovné nosné konštrukcie a schodisko sú železobetónové. V bytovom dome je 8 bytov z toho na každom podlaží po 2 byty. Bytový dom má 2 vstupy, hlavný vstup je orientovaný na ulicu Miletičova a druhý vstup je orientovaný do dvora bytového domu. Vo vchode sa nachádzajú samostatné stúpačky vody, ktoré boli vymenené pri výstavbe obytného podkrovia bytového domu v roku 2000.

V pešej dostupnosti sa nachádzajú aj administratívne budovy (BBC), objekty občianskej vybavenosti: materská škola Miletičova, základná škola Ružova dolina, hotel Astra, kúpalisko Delfín, trhovisko Miletičova, reštaurácie a rôzne služby. V tesnej blízkosti bytového domu sa nachádzajú aj zastávky MHD. Lokalita má výborné napojenie na bratislavský diaľničný obchvat, novú autobusovú stanicu Mlynské Nivy a centrum mesta.

Kúpu tejto nehnuteľnosti je možné financovať hypotékou, ktorú vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme hypotékarne ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overovanie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie.

Plánujete kúpiť, predať alebo prenajať nehnuteľnosť? Kontaktujte nás, radi vám poskytneme informácie o našich službách. Našou veľkou výhodou je aj priama spolupráca so všetkými bankami a poisťovňami. Všetko potrebné k predaju, prenájmu, kúpe, financovaniu a poisteniu nehnuteľností, získate na jednom mieste. Zatiaľ čo vy sa budete venovať svojej práci, rodine, priateľom a záľubám, agent bude pracovať pre vás.

Naša realitná kancelária sa nachádza v Eurovea Riverside, na ulici Pribinova 30, v blízkosti ulíc: Landererova, Čulenova, Továrenská a obľúbených projektov Panorama Towers, Sky Park, Metropolis a Nové Nivy. Pred príchodom do našej kancelárie, je potrebné dohodnúť termín stretnutia. Ďakujeme a tešíme sa na stretnutie s vami.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 5-izbového bytu v Bratislave - Nivy na ulici Miletičova 88

Inzerovaný 5 a viac izbový byt na ulici Miletičova 88 v Bratislave - Nivy v cene 289.900,- € má priemernú cenu 5-izbového bytu v Bratislave - Nivy. Rozloha má priemernú rozlohu 5-izbového bytu v Bratislave - Nivy.

Pozícia realitnej ponuky

289.900,- €
Cena nehnuteľnosti 275.000,- € 1.350.000,- €
118 m²
Celková rozloha 92 m² 388.2 m²
95 m²
Úžitková plocha 92 m² 300 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha118 m²
Úžitková plocha95 m²
Poschodie3/podkrovie
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektplánuje sa
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátnie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.