NA PREDAJ - pozemok pre IBV, Košice - Furča

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Dargovských hrdinov
Lokalita.: Košice - mestská časť Dargovských hrdinov
Ulica.: Vo výmoli
19337 m²
19337 m²
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

30038x zobrazená v zozname / 2315x zobrazená detailne / 281x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Impulz Real s.r.o. a Ing. Denis Konovalov Vám exkluzívne predstavujú:

Na predaj pozemok, ktorý sa nachádza v lokalite Košice - Dargovských hrdinov. Pozemok, ktorý je evidovaný na LV ako parcela typu C má rozlohu 17 358m2 a k tomuto pozemku prislúcha prístupová cesta o rozlohe 1979m2. Pozemok je vhodný na projekt IBV (individuálna bytová výstavba)

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nášho nezávislého finančného sprostredkovateľa.

Ak Vás ponuka zaujala, tak neváhajte kontaktovať makléra Ing. Denisa Konovalova na telefónom čísle , a dohodnite si obhliadku ešte dnes.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Košiciach - Dargovských Hrdinov na ulici Vo výmoli

Rozloha pozemku na bývanie 19337 m2 je o 18494 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Košiciach - Dargovských Hrdinov.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku19337 m²
Celková rozloha19337 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénmierny svah

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-DK-22 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.