Na predaj pozemok s rozlohou 5219m2 v obci Chotín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Chotín
Ulica.: Nová
5219 m²
predaj - Pozemky - bývanie
54.277,60 €
10,40 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

30895x zobrazená v zozname / 4474x zobrazená detailne / 274x zobrazená detailne tento mesiac

Vo výhradnom zastúpení, Vám ponúkam na predaj celodenne slnečný pozemok – záhrada - s možnosťou preklasifikovanie na stavebný pozemok s výmerou 5219m2 v obci Chotín v okrese Komárno. Pozemok sa predáva ako celok. Vzdialenosť od Komárna je 12 km s autom asi 13 min.
Pozemok je vhodný na výstavbu rodinných domov a na záhradu alebo ako investícia do budúcnosti z hľadiska možného rozšírenia infraštruktúry obce. Jedná sa v dnešnej dobe o vyhľadávaný pozemok v priamom kontakte s prírodou stvorený na relax poprípade podnikanie kde máte nádherný výhľad, kľud a pokoj. K pozemku vedie spevnená obecná cesta a malá prístupová cesta. Pozemok po prekvalifikovanie je možné rozdeliť na menšie stavebné pozemky.

Ak sa cítite v prírode dobre a nechýba Vám každodenný ruch mesta, Vašu budúcnosť môžete nájsť práve v obci Chotín. V prípade akýchkoľvek otázok neváhajte ma kontaktovať na tel. č. .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Chotíne na ulici Nová

Rozloha pozemku na bývanie 5219 m2 je o 2552 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Chotíne.

Pozícia realitnej ponuky

54.278,- €
Cena nehnuteľnosti 10,- € 85,- €
5219 m²
Rozloha pozemku 772 m² 5219 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku5219 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-733217 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.