NA PREDAJ pozemok VYHNE okres Žiar nad Hronom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žiar nad Hronom
Lokalita.: Vyhne
825 m²
predaj - Pozemky - komerčné
25.000,- €
30,30 €/m2 vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

14777x zobrazená v zozname / 1593x zobrazená detailne / 325x zobrazená detailne tento mesiac

Bc. Ľuboš Lorinc so súhlasom majiteľa ponúkame na predaj pozemok v malebnej obci Vyhne v okrese Žiar nad Hronom. Pozemok skladajúci sa z dvoch parciel má nepravidelný a nepravouhlý tvar vo výmere 537 m2, druh pozemku v kombinácii ostatná plocha a vodná plocha, zapísaný na liste vlastníctva ako parcely registra "C", umiestnený je v zastavanom území obce Vyhne a pozemok skladajúci sa z jednej parcely má výmeru 288 m2, druh pozemku: záhrada zapísaná na Liste vlastníctva ako parcela registra "E" umiestnená v zastavanom území obce Vyhne. Spolu výmera troch parciel činí 825 m2. Inžinierske siete sú v blízkosti pozemku.

Výhody pozemku: v tesnej blízkosti Vodný raj Vyhne, oblasť známa svojimi liečivými termálnymi prameňmi, nádherné Štiavnické vrchy, slnečný.

V zmysle listu vlastníctva na nehnuteľnostiach neviaznu žiadne ťarchy ani vecné bremená.

KONTAKT: Bc. Ľuboš Lorinc - licencovaný realitný maklér v NARKS

www.lpreality.sk/zvolen

https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2474

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI!



V prípade potreby pre potenciálneho záujemcu vieme zabezpečiť bezplatne prostredníctvom nášho zmluvného partnera Finportal, a.s. Bratislava, divízia úvery, najvýhodnejšie financovanie tejto nehnuteľnosti.

V prípade potreby pre potenciálneho záujemcu vieme zabezpečiť bezplatne prostredníctvom nášho zmluvného partnera Finportal, a.s. Bratislava, divízia neživotné poistenie, najvýhodnejšie poistenie tejto nehnuteľnosti.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja komerčného pozemku v Vyhniach

Rozloha komerčného pozemku 825 m2 má priemernú rozlohu komerčného pozemku v Vyhniach.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku825 m²
Statusaktívne
Inžinierske sieteblízko
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-770027 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny