NA PREDAJ priestranný 4-izbový byt s balkónom v centre obce Zohor

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Zohor
Ulica.: Lábska
99.7 m²
3
1
4
áno
nie
predaj - 4-izbový byt
183.000,- € pri rýchlom a serióznom jednaní cenová dohoda možná, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

5891x zobrazená v zozname / 356x zobrazená detailne / 356x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj priestranný 4-izbový byt s balkónom a šatníkom v centre obce Zohor. Byt je situovaný na prvom poschodí trojposchodového bytového domu.

Celková výmera bytu je 99,70 m2, z toho podlahová plocha bytu predstavuje 88,90 m2 a balkón má výmeru 9,5 m2. K bytu prináleží pivničná kobka situovaná na prízemí bytového domu o výmere 1,3 m2.

Vykurovanie bytu je zabezpečené vlastným plynovým kotlom a radiátormi v každej miestnosti.

Orientácia bytu je sever - juh, čo zabezpečuje jeho výborné vetranie. Denná časť bytu s jednou izbou je orientovaná na južnú svetovú stranu a ďalšie dve izby sú orientované na severnú stranu.

Dispozícia bytu: priestranná vstupná hala, z ktorej sa vchádza do obývačky voľne prepojenej s kuchyňou a do spálne. Z obývačky je vstup na priestranný balkón orientovaný do priľahlého parku. Zo vstupnej haly sa ďalej vchádza do dvoch neprechodných izieb, šatníka, samostatnej toalety a do kúpeľne s vaňou, keramickým umývadlom a práčkou.

Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou vyhotovenou na mieru so spotrebičmi: plynová varná doska, elektrická rúra, digestor, nerezový drez s batériou, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou.

Okná sú plastové s izolačným dvojsklom, žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Podlahy sú v byte plávajúce, vo vstupnej predsieni, v šatníku, v kúpeľni, na toalete a na balkóne je položená keramická dlažba.

Inžinierske siete: voda, elektrina, kanalizácia, plyn, internet.

Byt sa nachádza v centre obce Zohor. V blízkosti je pekáreň, mäsiar, potraviny, rôzne obchody, škola, škôlka, kultúrny dom, lekár, lekáreň, pošta, reštaurácie a veľmi pekný multifunkčný športový areál s umelou ľadovou plochou, tenisové kurty s krytou halou. Obec Zohor sa vyznačuje dobrou dostupnosťou do hlavného mesta – nájazd na diaľnicu D2 je vo vzdialenosti 3 km (15 min. BA Bory). K dispozícii je aj autobusové a železničné spojenie. Obec sa nachádza v blízkosti hraničného prechodu Záhorská Ves – Angern.

Na túto nehnuteľnosť v súčasnosti nie je vypracovaný energetický certifikát.

Informácie o nehnuteľnosti majú informatívny charakter a môžu podliehať zmenám.

Cena 4-izbového bytu s balkónom a šatníkom v centre obce Zohor je 183.000,- eur vrátane provízie realitnej kancelárie. Pri rýchlom a serióznom jednaní cenová dohoda možná. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte prosím telefonicky: alebo mailom:

S vybavením tej najvýhodnejšej hypotéky pre Vás Vám rada pomôže naša finančná poradkyňa Dorota Duffeková, mobil: , mail:

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Eclipsereal s.r.o.

Všetky ostatné ponuky realitnej kancelárie si môžete pozrieť na www.eclipsereal.sk

Realitná kancelária Eclipsereal s.r.o. je členom Združenia realitných kancelárií Slovenska – www.zrks.sk

V prípade našej spolupráce:



- neplatíte poplatky spojené s predajom nehnuteľnosti,
- hradíme: právny servis – spracovanie rezervačnej zmluvy, kúpno-predajnej zmluvy, návrhu na vklad do katastra, poplatky za podpisy u notára na kúpnych zmluvách a základný správny poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
- bezpečný prevod finančných prostriedkov (notárska úschova alebo banková vinkulácia),
- bezplatne ponúkame služby hypotekárneho špecialistu, ktorý Vám vyjedná výhodnejšie podmienky platenia Vášho hypotekárneho úveru,
- zabezpečíme znalca, v prípade potreby geodeta, služby interiérového a exteriérového architekta,
- prepis dodávateľov energií z pôvodného majiteľa nehnuteľnosti na nového majiteľa nehnuteľnosti,
- posudzovanie nehnuteľnosti pre dedičské konanie,
- v prípade potreby predaja Vašej nehnuteľnosti Vám radi pomôžeme, vyriešime za Vás kompletný servis pohodlne a bezpečne so zárukou diskrétnosti.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Zohori na ulici Lábska

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Lábska v Zohori v cene 183.000,- € je o 19.840 € drahší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Zohori. Rozloha je o 32 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Zohori.

Pozícia realitnej ponuky

183.000,- €
Cena nehnuteľnosti 183.000,- € 265.000,- €
99.7 m²
Úžitková plocha 91 m² 180.91 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha99.7 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Energetický certifikátnie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-DR-422 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.