Na predaj rekreačné pozemky v časti BEŇOVA LEHOTA, Dolný Kubín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dolný Kubín
Lokalita.: Dolný Kubín
Ulica.: Beňová Lehota
531 m²
predaj - Rekreačné pozemky
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

7651x zobrazená v zozname / 1047x zobrazená detailne / 389x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal ponúka na predaj rekreačné pozemky v mestskej časti obce Beňova Lehota, okres Dolný Kubín. Pozemky sa nachádzajú len 1 km od lyžiarskeho strediska SKI PARK Kubínska hoľa. Pozemky sú vedené ako trvalý trávny porast, parcela registra "C". Predmetom predaja sú pozemky vo výmere od 531 m2 až po 1702 m2. Pozemky sa nachádzajú v územnom pláne obce. Prístup k niektorým pozemkom je vo vlastníctve mesta Dolný Kubín.

Cena pozemkov dohodou.



Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. ,

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rekreačného pozemku v Dolnom Kubíne na ulici Beňová Lehota

Rozloha rekreačného pozemku 531 m2 je o 6863 metrov menšia ako je priemerná rozloha rekreačného pozemku v Dolnom Kubíne.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku531 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénsvahovitý

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-28599 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.