NA PREDAJ ROD. DOM 8 +, PP 275m2, POZEMOK 1.206m2, SENICA - CENTRUM

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
Ulica.: Hurbanova
275 m²
1026 m²
1
9
áno - 2 autá
áno
áno
predaj - Rodinný dom
400.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5919x zobrazená v zozname / 395x zobrazená detailne / 236x zobrazená detailne tento mesiac

Dvojpodlažný rodinný dom v centre mesta s nadštandardnou výmerou, ktorý vďaka polohe a dispozícii ponúka skutočne multifunkčné využitie. Ideálny je na spojenie bývania s podnikaním či pre viacgeneračné bývanie. Dobrá strategická poloha a možnosti využitia z neho robia naozaj zaujímavú ponuku.

AVORY realitné Centrum / ponúkame na predaj priestranný rodinný dom v centre Senice, na Hurbanovej ulici s prístupom priamo z hlavnej cesty.
Na pozemku s výmerou 1.026m2 sa nachádza veľký murovaný prístrešok pre dve autá, sklad náradia, spevnená plocha pre altánok a studňa.
Súkromie v záhrade zabezpečuje murované oplotenie a odrastené dreviny. Na vonkajšej terase (60m2) je vírivka chránená zastrešením z drevenej konštrukcie so zeleňou. Pozemok je zatrávnený, z časti ho tvorí cesta, chodníky a spevnené plochy. Celkovo ponúka parkovanie pre osem áut.

• zastavaná plocha RD: 198m2
• úžitková plocha: prízemie 123m2, poschodie 152m2
• výmera pozemku: 1.026m2
• murovaná stavba daná do užívania v r. 2002
• dom je napojený na všetky inžinierske siete, optika, nainštalovaný centrálny vysávač.

► podrobnú dispozíciu nájdete v priloženom pôdoryse:
- 1.NP: zádverie, 3x kancelária (27m2, 20m2, 20m2), kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, kotolňa, hala (29m2) s veľkoformátovými oknami a schodiskom, kde je posedenie aj výstup na zastrešenú terasu (18m2) a do záhrady.
- 2.NP: vstupná chodba, 3x spálňa, veľký otvorený priestor obývačky s krbom jedáleň a kuchyňa (75m2), kúpeľňa , samostatné WC, balkón.

Predáva sa zariadený. Nábytok aj schodisko je z dreveného masívu, kompletne vybavená kuchyňa na každom podlaží, v kúpeľni na poschodí hydromasážna vaňa aj sprchový kút. Všetko zariadenie je vo veľmi peknom, zachovalom stave.

Všetky ďalšie informácie, technické údaje, tak ako aj ostatné fotografie domu neuverejnené s ohľadom na súkromie terajších majiteľov budú poskytnuté konkrétnemu záujemcovi na osobnom stretnutí v našom realitnom centre, kde sú kompletné materiály k dispozícii. Následne si rada s vami dohnem osobnú obhliadku.
Nehnuteľnosť je právne vysporiadaná a kúpu je možné financovať bankou. Aktuálny znalecký posudok k dispozícii ( tech. hodnota 545 tis. euro)

Zaujala vás táto ponuka? Je to nehnuteľnosť ktorú hľadáte? Neváhajte ma kontaktovať. Môžete telefonicky na tel. č. , prostredníctvom soc. sietí, informácie non- stop mailom:

© AVORY Real Estate Company, s.r.o, - text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum
Monika Krčová – certifikovaný realitný maklér ZRKS

Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Vypracujeme odovzdávací protokol a zabezpečíme prepis energií, celý proces je plynulý, bezpečný a bez starostí. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen ZRKS.



Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1026 m²
Zastavaná plocha198 m²
Úžitková plocha275 m²
Počet poschodí1
Počet izieb9
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Lódžiaáno
Terasaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky