Na predaj rodinný dom BOŠANY okr. Partizánske

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Bošany
116 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - Rodinný dom
165.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

18535x zobrazená v zozname / 1837x zobrazená detailne / 363x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si video ****https://youtu.be/q9m9eMS2Juo**** a taktiež link na 3D obhliadku****https://my.matterport.com/show/?m=wWxuZT4kdm6****
TUreality ponúka na predaj rodinný dom vo výbornej lokalite obce BOŠANY okr. Partizánske. Jedná sa o pôvodný murovaný rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii s prístavbou kolaudovanou v roku 2013. Dom je čiastočne podpivničený, strešná krytina je plechová. Zastavaná plocha je 116 m2. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne prepojenej s obývačkou, 2x spálňa a zimná záhrada s potenciálom na tretiu spálňu. Kúrenie je centrálne plynové pomocou radiátorov. Dom je napojený na všetky inžinierske siete vrátane kanalizácie a optického internetu. Mesačné náklady 130€/mesiac. Pozemok je rovinatý so šírkou 25m a celkovou výmerou 780m2. Je kompletne oplotený, nachádza sa na ňom prístrešok pre auto, studňa, náraďovňa a bazén 6 x 3,5m na betónovej platni. Pozemok je udržiavaný s príjemnou atmosférou. Obec Bošany poskytujú výbornú občiansku vybavenosť a samotný dom sa nachádza v kľudnej časti, mimo hlavnej cesty. Energetický certifikát nebol vystavený. Pre viac info:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bošanoch

Pozícia realitnej ponuky

165.000,- €
Cena nehnuteľnosti 34.990,- € 328.500,- €
116 m²
Rozloha pozemku 89 m² 2020 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku116 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-50299 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny