Na predaj rodinný dom v veľkým pozemkom v Beladiciach

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zlaté Moravce
Lokalita.: Beladice
120 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

6581x zobrazená v zozname / 614x zobrazená detailne / 349x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj rodinný dom v obci Beladice. Nehnuteľnosť je určená na rekonštrukciu, pozemok má 1991 m2. DISPOZÍCIA DOMU: vstup, chodba, 3x izba z toho 1 je prechodná, kuchyňa, komora, kúpelňa s vaňou a WC. Všetky inžinierske siete sú na pozemku. Energetický certifikát nebol predložený. Lokalita, v ktorej sa dom nachádza má výbornú občiansku vybavenosť. Pre viac informácii a obhliadku ma kontaktujte , alebo email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Beladiciach

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Beladiciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421 41.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku120 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52736 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.