NA PREDAJ - Stavebný pozemok, 992m2, Košice - Šaca

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Šaca
Lokalita.: Košice - mestská časť Šaca
Ulica.: Nemessányiho
992 m²
predaj - Pozemky - bývanie
143.000,- €
144,15 €/m2 vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

43482x zobrazená v zozname / 2799x zobrazená detailne / 361x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Impulz Real s.r.o. a Ing. Denis Konovalov Vám exkluzívne predstavujú:
Rovinatý a slnečný pozemok o výmere 992 m2 sa nachádza v tichej lokalite na ulici Nemessányiho v Košiciach - Šaci. Okrem všetkých dôležitých inžinierskych sietí, ako je verejný vodovod, kanalizácia, elektrika NN a internetový rozvod, je tu aj vŕtaná funkčná studňa, ktorá zabezpečí dostatok vody pre váš domov. Na pozemku sa tiež nachádza záhradný domček s rozlohou 4x3m.

Tento pozemok je oplotený z troch strán, čo vám poskytuje súkromie a bezpečnosť. Šírka pozemku je 22 metrov a dĺžka 45 metrov, čo vám poskytuje dostatok priestoru na realizáciu vášho vlastného konceptu. Prístupová cesta je asfaltová, a hoci v lokalite výstavby môže byť dočasne spevnená makadamovou cestou, dlhodobý prístup je zabezpečený kvalitnými cestnými podmienkami.

Na tomto pozemku už bola plánovaná výstavba bungalovu a dokonca je k dispozícii platné stavebné povolenie. V prípade záujmu je k dispozícií aj samotný projekt, čo vám ušetrí čas a úsilie pri príprave výstavby. Tento pozemok je voľný a bez tiarch pripravený na nového majiteľa.


Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Ing. Denis Konovalov , (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska).

Tešíme sa na spoluprácu.



"VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné.
Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Košiciach - Šaca na ulici Nemessányiho

Rozloha pozemku na bývanie 992 m2 je o 144 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Košiciach - Šaca.

Pozícia realitnej ponuky

143.000,- €
Cena nehnuteľnosti 143.000,- € 159.000,- €
992 m²
Rozloha pozemku 992 m² 2584 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku992 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-DK-29 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny