Na predaj stavebný pozemok v Bodzi.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Bodza
993 m²
predaj - Pozemky - bývanie
75.000,- €
75,53 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2289x zobrazená v zozname / 412x zobrazená detailne / 412x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária Danubioreal, M.R.Štefánika 5, Komárno, Ing. Irena Petrovicsová, ponúka na predaj pozemok v obci Bodza. Obec Bodza leží 6 km od Veľkého Medera, 26 km od Dunajskej Stredy a 80 km od Bratislavy. Stavebný pozemok s rozlohou 993 m2 sa nachádza pri hlavnej ceste 63 Komárno - Bratislava. Pozemok je rovinatého charakteru, na pozemku sa nachádzajú základy na obytný dom.

Výhody:


Výborná lokalita, nachádza pri hlavnej ceste 63 Komárno - Bratislava. blízko 6 km od Veľkého Medera, 26 km od Dunajskej Stredy a 78 km od Bratislavy.
- Postavené základy,
- rozsiahly,
- výborný ako investičná nehnuteľnosť.

V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv. Ďalej uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti za Kúpne zmluvy. V prípade potreby klientovi pomôžeme zariadiť hypotéku

Ak Vás moja ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte ma na telefónnom čísle alebo aby sme si dohodli najbližší možný termín OSOBNEJ OBHLIADKY Vášho nového vysnívaného bývania.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Bodze

Rozloha pozemku na bývanie 993 m2 má priemernú rozlohu pozemku na bývanie v Bodze.

Pozícia realitnej ponuky

75.000,- €
Cena nehnuteľnosti 7.799,- € 338.900,- €
993 m²
Rozloha pozemku 356 m² 12509 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku993 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-813956 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.