NA PREDAJ stavebný pozemok v obci ŽUPKOV okres Žarnovica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žarnovica
Lokalita.: Župkov
Ulica.: Dolinkárka
860 m²
860 m²
verejný vodovod
áno
predaj - Pozemky - bývanie
62.900,- €
73,14 €/m2 vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

15613x zobrazená v zozname / 1906x zobrazená detailne / 338x zobrazená detailne tento mesiac

Bc. Ľuboš Lorinc so súhlasom majiteľa ponúkame na predaj krásny stavebný pozemok v obci Župkov, v okres Žarnovica. Pozemok je vo výmere 860 m2, má obdĺžnikovitý tvar, druh pozemku: záhrada, zapísaná ako parcela registra "C" a umiestnený mimo zastavaného územia obce Župkov.

V novovybudovanej lokalite Župkov DOLINKÁRKA je na pozemku zavedená prípojka EE, vody a plynu a je ideálny na výstavbu rodinného domu / chaty.

Výhodou pozemku je rovný terén, slnečný a prístup zabezpečuje novovybudovaná asfaltová cesta (s osvetlením). Výstavba rodinného domu je schválená, keďže lokalita je schválená v územnom pláne obce.

Obec Župkov sa nachádza len 7 km od okresného mesta Žarnovica a teda aj od napojenia na rýchlostnú cestu R1.

V pešej dostupnosti nájdete kompletnú občiansku vybavenosť - škôlku, základnú školu, potraviny, kostol a reštauráciu. Okolie je obklopené nádhernou prírodou a ponúka kopec možností od turistiky, cez cyklistiku až po lyžovanie (Ski Blanc Kollárová - 9 km).

V zmysle listu vlastníctva na nehnuteľnostiach neviaznu žiadne ťarchy.

Naskenujte QR kód s mobilom pre automatické presmerovanie na moje realitné ponuky.

Predajná cena 62.900,-EUR. V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný našou zmluvnou advokátskou kanceláriou.

KONTAKT: Bc. Ľuboš Lorinc - licencovaný realitný maklér v NARKS

www.lpreality.sk/zvolen

https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2474

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI!



V prípade potreby pre potenciálneho záujemcu vieme zabezpečiť bezplatne prostredníctvom nášho zmluvného partnera Finportal, a.s. Bratislava, divízia úvery, najvýhodnejšie financovanie tejto nehnuteľnosti.

V prípade potreby pre potenciálneho záujemcu vieme zabezpečiť bezplatne prostredníctvom nášho zmluvného partnera Finportal, a.s. Bratislava, divízia neživotné poistenie, najvýhodnejšie poistenie tejto nehnuteľnosti.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Župkove na ulici Dolinkárka

Rozloha pozemku na bývanie 860 m2 je o 65 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Župkove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 pozemku na bývanie v Župkove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0902577.., uveďte číslo ponuky ZR-77...

Pozícia realitnej ponuky

62.900,- €
Cena nehnuteľnosti 9.900,- € 62.900,- €
860 m²
Rozloha pozemku 723 m² 2877 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku860 m²
Celková rozloha860 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-770025 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.