Na predaj stavený pozemok v obci Práznovce s rozlohou 1458 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Práznovce
1458 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
55.000,- €
37,72 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

6529x zobrazená v zozname / 843x zobrazená detailne / 291x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality Vám ponúka NA PREDAJ slnečný rovinatý pozemok situovaný mimo hlavnej cesty na ulici Rošického určený funkčným využitím na výstavbu rodinného domu v obci Práznovce okres Topoľčany o plocha pozemku 1458 m2.

IS: - vodovodná prípojka na hranici pozemku - elektrická prípojka na hranici pozemku - plyn na hranici pozemku. POZEMOK: Pozemok sa nachádza v centrálnej časti obce Práznovce, ktorá je funkčne určená na bývanie k pozemku vedie asfaltová cesta. V danej lokalite je v platnosti územný plán pre domovú zástavbu.

OKOLIE: obec Práznovce je situovaná v blízkosti okresného mesta Topoľčany, keďže sú vzdialené iba 3km od mesta čo by mohlo mať pre obyvateľov tejto obce výhody v oblasti občianskej vybavenosti a služieb.

Mesto Topoľčany ponúka rôzne pracovné príležitosti, čo môže byť pre obyvateľov Práznoviec dôležité. Môžu si tak nájsť zamestnanie bez potreby dlhých ciest do väčších miest. Pracovné príležitosti môžu zahŕňať rôzne odvetvia, od obchodu, cez služby až po priemysel, v závislosti od toho, čo je v meste dostupné:

NÁŠ NÁZOR: Vybudujte si svoj vysnívaný rodinný dom na tomto slnečnom pozemku a začnite žiť život, aký ste si vždy predstavovali. V prípade záujmu Vám náš finančný špecialista sprostredkuje bezplatne HÚ šitý na mieru podľa Vášho výberu. Kontakt:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Práznovciach

Rozloha pozemku na bývanie 1458 m2 má priemernú rozlohu pozemku na bývanie v Práznovciach.

Pozícia realitnej ponuky

55.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39,- € 210.000,- €
1458 m²
Rozloha pozemku 400 m² 10000 m²

Kontaktujte

Jozef Butin

Jozef Butin

+421413.. zobraziť +421 413 217 800

TUreality s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TUreality s.r.o.

Hálkova 2761/33, Žilina 010 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1458 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-50368 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.