Na predaj veľký Staromestsky 1izbový byt - Tostov palác

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
Ulica.: Moyzesova
48 m²
prízemie
1
úplne prerobený
predaj - 1-izbový byt
194.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3530x zobrazená v zozname / 291x zobrazená detailne / 291x zobrazená detailne tento mesiac

Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj výnimočný veľký 1izbový byt s predzáhradkou v Národnej kultúrnej pamiatke, projekt Tostov palác.


Táto jedinečná secesná budova so štatútom národnej kultúrnej pamiatky prešla novou kompletnou rekonštrukciou, a pre svojich obyvateľov ponúka byty s jedinečnou atmosférou, ktoré Vás navrátia do dôb staromeštianského Košického života a my Vám ponúkame jedinečnú príležitosť vlastniť byt v tejto jedinečnej budove.


Byt s rozlohou 48m2 je čerstvo dokončený, nikdy neobývaný a predáva sa vrátane zariadenia. Byt bol citlivo vyhotovený aby interiér nehnuteľnosti bol v synergii s exteriérom, tento pocit umocňuje aj kuchyňa na mieru so striekanými dverami vo farbe “košická staromestská zelená”, svietidlá s obdobným dizajnom, či kazetové obloženie pre dokonalý pocit staromestskej elegancie.


Byt má priestrannú samostatnú chodbu, kde sa nachádza veľká vstavaná skriňa, práve tu sa nachádza aj skutočne veľký kumbál, následne sa prechádza do miestnosti kde sa nachádza kuchyňa s jedálňou, ktorá je spojená s dennou a nočnou časťou. Ďalej tu nájdeme kúpeľňu so sprchovacím kútom.


K bytu patrí predzáhradka a pivnica.




V prípade záujmu o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle: – Mgr. David Čeľovský, Realitná kancelária RELCOM – Licencovaná kancelária NARKS



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto na ulici Moyzesova

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Moyzesova v Košiciach - Staré Mesto v cene 194.990,- € je o 3.005 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto. Rozloha je o 8 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 1-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903796.., uveďte číslo ponuky ZR-AK...

Pozícia realitnej ponuky

194.990,- €
Cena nehnuteľnosti 89.000,- € 194.990,- €
48 m²
Celková rozloha 29 m² 48 m²
48 m²
Úžitková plocha 29 m² 48 m²

Kontaktujte

Mgr. Dávid Čelovský

Mgr. Dávid Čelovský

hovorím po slovensky Я говорить русский mluvim česky I speak english
0903796.. zobraziť 0903796732

RELCOM

RELCOM

Masarykova 21, Košice 040 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha48 m²
Úžitková plocha48 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb1
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanieáno
Pivnicaáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Predzáhradkaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AK-19 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.