REZERVOVANÉ!! Pekný 2 IZBOVÝ BYT s LOGGIOU-TRI VEŽE, Bratislava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Bajkalská
23
6
2
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
230.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

48764x zobrazená v zozname / 2187x zobrazená detailne / 456x zobrazená detailne tento mesiac

2-izbový byt na predaj v Bratislave - Nové Mesto, Bajkalská ul.

RADO Reality ponúka na predaj 2-izbový byt s loggiou + garážové miesto v obľúbenom rezidenčnom komplexe TRI VEŽE v modernom centre bratislavskej časti Nové Mesto.

Ponúkame na predaj krásny priestranný a svetlý 2-izbový byt o rozlohe 62,19 m2 + loggia 4,85 m2,s možnosťou dokúpiť k bytu parkovacie miesto o rozlohe 13 m2.
Nachádza sa na 6. poschodí v bytovom dome s 3 výťahmi (2 osobné, 1 nákladný), 24 h recepciou a strážnou službou, kamerami, ďalej zadarmo môžete využívať moderne vybavené Fitness centrum, Family Room s terasou (na oslavy, posedenia...), detské ihrisko, vonkajšie sedenie v obklopení zelene.
Byt má výbornú dispozíciu: vstupná chodba, šatník (príp. komora), kuchyňa s jedálenským kútom prepojená s priestrannou obývacou miestnosťou s výstupom na loggiu, 1 samostatná nepriechodná izba - spálňa, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC s umývadlom.
Kuchyňa je vybavená vstavanou kuchynskou linkou na mieru so sklo-keramickou varnou doskou, elektrickou rúrou, umývačkou riadu, digestorom, chladničkou.

V byte sú veľké kvalitné hliníkové okná so zníženým parapetom, ktoré poskytnú obyvateľom bytu pôsobivý výhľad na Bratislavu + vnútorné žalúzie, laminátová podlaha v obývačke, spálni, chodbe a dlažba v kuchyni, kúpeľni, WC i na loggii. Na byte sú bezpečnostné vstupné dvere.

V lete vás príjemne v byte schladí klimatizácia zn. Daikin.
Rok Kolaudácie: 2010. Minulý rok bol byt novo vymaľovaný a boli menené laminátové podlahy.

Orientácia bytu: západ.


Označené garážové miesto sa nachádza priamo v garáži pod bytovým domom.
Byt je bez tiarch.

Predáva sa úplne zariadený (bez TV,PC).



Komplex TRI VEŽE tvoria tri rovnaké výškové budovy elipsovitého pôdorysu. Výška jednotlivých budov je 74 metrov a obsahuje 24 poschodí. Vo vežiach sa nachádzajú byty, na prízemí služby.
Nádherný výhľad vám otvorí panorámu so zelenými karpatskými kopcami, bratislavským hradom, Ufom či historickým centrom mesta. Mesto máte ako na dlani.
Strategická poloha, blízkosť centra, príjemné prostredie vhodné na aktívny oddych, kultúrne alebo športové využitie a široká ponuka služieb spojených s bývaním naplnia všetky Vaše očakávania.

Cena bytu 230.000,- + garážové miesto 25.000,- Eur



Aneta Liptáková

RADO Reality Group


Tel.:
E-mail:

K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000,- Eur, v ktorej je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group

je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Bajkalská

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 29 dvojizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421911.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Podrobné informácie

Poschodie6
Počet poschodí23
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciazápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2172 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.