Predaj luxusného bytu, veľká terasa, garáž, uzamykateľná záhrada, Nido

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Tomášikova
66 m²
4
3
2
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
330.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8900x zobrazená v zozname / 590x zobrazená detailne / 383x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj luxusný 2 – izbový byt (66 m2) na Tomášikovej ulici v projekte Nido za Kuchajdou, oproti Klientskému centru. Byt sa nachádza na 3. poschodí / 4. poschodového obytného domu. Má krásnu a veľkú terasu, celý areál ja uzamykateľný, plný zelene a oddychovej zóny. K bytu prislúcha garážové státie a pivnica (2,62 m2). Úžitková plocha bytu je 56 m2 + 10 m2 terasa. Byt je kompletne zariadený, osvetlenie je na diaľkové ovládanie, je zabezpečený bezpečnostnými dverami a viackomorovými oknami, ktoré úplne tlmia zvuk.

Dispozícia bytu: Kuchyňa je prepojená s obývacím priestorom, 1 samostatná izba, samostatná kúpeľňa a samostatná toaleta. Súčasťou bytu je priestranná terasa (10 m2) orientovaná na JV.

V kuchyni je elektrická sklokeramická varná doska, elektrická rúra, kombinovaná chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, vstavaná mikrovlnná rúra. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo a práčka. Toaletu tvorí samostatná miestnosť.

Byt je k dispozícii ihneď.



Cena: 330.000,- Eur + provízia RK. Cena je vrátane garážového státia a pivnice.

V okolí bytu je výborná občianska vybavenosť – nákupné centrum Polus, Kaufland, Fresch Market, YEME, rekreačné jazero Kuchajda, školy, škôlky, banky, reštaurácie, kaviarne, rýchla dostupnosť do centra mesta.

Kontakt:



V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Tomášikova

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Tomášikova v Bratislave - Nové Mesto v cene 330.000,- € je o 76.544 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. Rozloha je o 4 metre väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 29 dvojizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-15...

Pozícia realitnej ponuky

330.000,- €
Cena nehnuteľnosti 125.000,- € 367.500,- €
66 m²
Celková rozloha 32 m² 101.12 m²
66 m²
Úžitková plocha 32 m² 105 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha66 m²
Úžitková plocha66 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-151550 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.