PREDANÝ- zariadený 3 izbový byt v novostavbe v Borovicovom Háj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
Ulica.: Popradská cesta
77 m²
4
prízemie
3
po rekonštrukcii
áno - 3
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
154.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

13428x zobrazená v zozname / 13672x zobrazená detailne / 246x zobrazená detailne tento mesiac

NOVOSTAVBA – CENA VRÁTANE GARÁŽOVÉHO STÁTIA – VYNIKAJÚCA POLOHA

CASSOVIA REALITAS vám exkluzívne ponúka na predaj 3 izb byt v Novostavbe Borovicový Háj s rozlohou bytu 104 m2( byt 77 m2 a terasy 27,83 m2) s dvomi terasami a záhradkou na prízemí v mestskej časti Košice západ(sídlisko Terasa) na Popradskej ulici v blízkosti borovicového hája. K bytu prislúcha parkovacie miesto v garáži.

Kuchyňa je zariadená kuchynskou linkou, v ktorej sa nachádza varná doska a chladnička, barový pult a k nemu prislúchajúce barové stoličky.

V obývačke sa nachádza sedacia súprava (gauč a kreslo), konferenčný stolík a obývacia stena. Súčasťou je aj televízor a internet.

V spálňach sa nachádza vstavaná skriňa, pracovný stôl a menšia skriňa na šaty.
Jedinečnosťou tohto bytu je otvorený priestor v kuchynskej časti s obývacou časťou, ktorý dotvárajú francúzske okná a veľká terasa. Prístup na terasy je zo všetkých izieb, teda z každej izby sa dá na terasu vyjsť a vychutnať si tak jedinečný pocit posedenia si na kávičke alebo len tak relaxovať.

Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom. WC je oddelené od kúpeľne.

V celom byte sú radiátory a je napojený na ústredné kúrenie. V celom byte sú spoľahlivé plastové okná. Orientácia bytu je na západ.

Celý bytový komplex ma Nonstop strážnu službu. Pri vstupe do budovy sa nachádza vrátnik, ktorý kontroluje vstup do budovy. Pri vstupe do podzemného parkoviska máte diaľkové ovládanie na rampu a rolovaciu bránu. Priamo z garáže sa dostanete suchou nohou výťahom k vášmu bytu. Možnosť relaxu ponúka aj areál vnútrobloku s pasážou obkolesenou trávnatými plochami, okrasnými krovinami a fontánou.

Súčasťou budovy je aj fitnes centrum a kaviareň. V blízkosti je bežecký a turistický chodník vedúci do okolitých lesov čo je veľká výhoda pre milovníkov prírody. Možnosť využitia služieb blízkeho jazdeckého areálu.

Rýchla dostupnosť do centra, blízkosť nemocnice, nákupného centra, benzínovej pumpy, MHD zastávky.

Cena bytu je 154 990€ vrátane garážového státia. Kompletný právny servis je v cene.

Viac fotiek na vyžiadanie. Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Branislav Čuri - - certifikovaný realitný maklér NARKS.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Košiciach - Západ na ulici Popradská cesta

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Popradská cesta v Košiciach - Západ v cene 154.990,- € je o 74.996 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Košiciach - Západ. Rozloha je o 26 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Košiciach - Západ. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 30 trojizbových bytov v Košiciach - Západ. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0918.., uveďte číslo ponuky ZR-KE...

Pozícia realitnej ponuky

154.990,- €
Cena nehnuteľnosti 104.990,- € 339.000,- €
104 m²
Celková rozloha 52 m² 109.41 m²
77 m²
Úžitková plocha 55 m² 109.41 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha104 m²
Úžitková plocha77 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statuspredané
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Terasaáno - 3
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Orientáciazápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KEBC-117 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.