3-izb.byt na Terase-Čapajevova, loggia

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
Ulica.: Čapajevova
60 m²
10
3
3
pôvodný
áno
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

105367x zobrazená v zozname / 4206x zobrazená detailne / 250x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj 3-izbový byt v OV na Terase (Košice-Západ), na Čapajevovej ulici, na ideálnom 3.poschodí/10, s úžitkovou plochou 60 m2+ loggia. Byt je v pôvodnom stave. Tvorí ho obývačka s loggiou, kuchyňa,dve samostatné spálne, kúpeľňa, samostatné WC a chodba. K bytu prináleží pivnica na prízemí. Bytový dom je zateplený, má novú strechu, nový výťah, rekonštruované spoločné priestory. Byt je situovaný na vyhľadávanom tichom mieste s množstvom zelene, s dobrou občianskou vybavenosťou. Neďaleko - do 5 minút pešo - je Univerzitná nemocnica L. Pasteura a Lekárska fakulta UPJŠ. Byt je vhodný aj ako investícia na následný prenájom. Kúpu bytu je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám vieme pomôcť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Košiciach - Západ na ulici Čapajevova

Rozloha je o 7 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Košiciach - Západ. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 30 trojizbových bytov v Košiciach - Západ. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907.., uveďte číslo ponuky ZR-72...

Podrobné informácie

Celková rozloha64 m²
Úžitková plocha60 m²
Poschodie3
Počet poschodí10
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-722482 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.