Na predaj zdravý RD 110m2 s pozemkom 8á, Topoľnica.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Topoľnica
816 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
140.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9000x zobrazená v zozname / 1186x zobrazená detailne / 340x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3 izbový zdravý rodinný dom 110m2 na pozemku rozlohy 816m2 v obci Topoľnica, okres Galanta. Nachádza sa na hlavnej ulici, 5km od Galanty a Šale.
Dom je v pôvodnom stave, postavený z pálenej tehly, strecha je sedlová. Rok výstavby 1965.

Dispozičné riešenie: Vstup do domu je z prestrešeného zádveria do chodby. Z chodby je vstup do kuchyne a ďalších miestností. Okná spálne a obývacej izby sú orientované na východ, okná kuchyne a detskej izby na západ. K domu patrí garáž, letná kuchyňa, murované a drevené hospodárke stavby a prístrešok. Na dvore je možné parkovanie pre ďalšie dve vozidlá. Pod časťou letnej kuchyne sa nachádza ďalšia pivnica na skladovanie zeleniny. Zastavané plochy a nádvoria sú o výmere 490m2. Za hospodárskymi budovami je záhrada na pestovanie zeleniny o výmere 326 m2, pred domom je kvetinová záhrada. Na pozemku je nasadený vinič pre vlastnú spotrebu.
Napojenie na IS: obecný vodovod, elektrina, kanalizácia, plyn.
NA pozemku sa nachádza vlastná studňa na polievanie.
Vykurovanie domu plynom, ohrev vody elektrickým bojlerom. V kuchyni a v letnej kuchyni sú šporáky na tuhé palivo. Dom je suchý, predáva sa s pôvodným nábytkom, je obývateľný ihneď. Energetický certifikát nehnuteľnosti nebol k dispozícii. Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti.
V prípade záujmu, prosím, kontaktujte callcentrum na , alebo mailom na:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Topoľnici

Pozícia realitnej ponuky

140.000,- €
Cena nehnuteľnosti 32.000,- € 690.000,- €
816 m²
Rozloha pozemku 65 m² 6060 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku816 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51712 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.