Na prenájom dva administratívne priestory Trnava Chovateľská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Chovateľská
39 m²
1
po rekonštrukcii
prenájom - Kancelárie
273,- € +energie, +DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

12035x zobrazená v zozname / 1692x zobrazená detailne / 335x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom dva administratívne priestory o výmere 39m2 a 46m2 situované v uzavretom oplotenom areáli s alarmom a kamerovým systémom v Trnave na Chovateľskej ulici. Vo väčšej kancelárii sa nachádza menšia samostatná presklená kancelária o výmere 8m2.
Sú vybavené ústredným kúrením, internetom, telefónnou ústredňou so štruktúrovanou kabelážou. Kancelárie sú v reprezentatívnom stave s možnosťou parkovacieho miesta na pozemku v areáli objektu. V objekte je kompletné sociálne zázemie. Budova spĺňa prísne hygienické a veterinárne podmienky. Jedná sa o zrekonštruovaný samostatný areál s jedným vstupom. Areál má celkovú rozlohu 5800 m2. Nachádza v tesne blízkosti napájača severného obchvatu Trnavy. Podrobnejšie info v RK. Mesačné nájomné je 7 eur/m2 + energie. Prvá platba nájomné+ depozit.
V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia nájomných zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti.

Kontakt:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Trnave na ulici Chovateľská

Inzerovaný kanceláriu na ulici Chovateľská v Trnave v cene 273,- € je o 232 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Trnave. Rozloha je o 179 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 9 kancelárií v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0910490.., uveďte číslo ponuky ZR-SA...

Pozícia realitnej ponuky

273,- €
Cena nehnuteľnosti 30,- € 600,- €
5800 m²
Celková rozloha 22 m² 5800 m²
39 m²
Úžitková plocha 18 m² 42 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha5800 m²
Úžitková plocha39 m²
Poschodie1
Vlastníctvofiremné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetoptika
Parkovanieáno
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SA-210 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.