Na prenájom exkluzívne priestory na obchodné alebo kancelárske účely v

Štát.: Slovensko
Mesto.: Rimavská Sobota
Lokalita.: Rimavská Sobota
Ulica.: Bélu Bartóka
220 m²
prenájom - Obchodné priestory - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

2513x zobrazená v zozname / 279x zobrazená detailne / 279x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom exkluzívne priestory v priamom centre mesta Rimavská Sobota. Priestory sú vhodné na kancelárske, obchodné alebo iné komerčné účely. Nachádzajú sa na prízemí novej budovy, vo veľmi frekventovanej časti mesta, 30 metrov od Hlavného námestia. Celková podlahová plocha priestoru je 220 m2. Skladá sa z centrálnej, veľkej miestnosti a z viacerých menších miestností (kancelárií alebo skladových priestorov), kuchynky, prezliekárne so skrinkami a samostatnej toalety aj s výlevkou. Celý priestor má samostatné plynové kúrenie a sú tam zabezpečené všetky potrebné siete.

Cena je dohodou.



Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Rimavskej Sobote na ulici Bélu Bartóka

Rozloha je o 170 metrov väčšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Rimavskej Sobote.

Podrobné informácie

Zastavaná plocha220 m²
Úžitková plocha220 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300041056 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.