Na prenájom hala 280m2 v Bytči

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bytča
Lokalita.: Bytča
280 m²
verejný vodovod
prenájom - Sklady a haly
1.250,- € +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

1756x zobrazená v zozname / 387x zobrazená detailne / 387x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária 1.Reality Rent ponúka na prenájom zrekonštruovanú halu/sklad o rozlohe 280m2 v meste Bytča. Objekt sa nachádza na výhodnom mieste s dobrou dostupnosťou v rámci mesta.

Hala prešla kompletnou rekonštrukciou a poskytuje široké možnosti využitia pre rôzne podnikateľské aktivity. Vstup do haly je zabezpečený cez vstupnú bránu s rozmermi 3,9m na výšku a 4,6m na šírku, čo umožňuje pohodlný vjazd aj pre väčšie vozidlá. Výška stropu v hale dosahuje 3,9m, vďaka čomu poskytuje dostatok priestoru aj pre skladovanie objemnejšieho tovaru.

Objekt je vybavený moderným tepelným čerpadlom, ktoré zabezpečuje energeticky efektívne vykurovanie a zároveň je k dispozícii aj fotovoltaický systém, ktorý prispieva k zníženiu nákladov na elektrickú energiu. O bezpečnosť sa stará alarm a kamerový systém, ktorý monitoruje celý priestor.

Súčasťou prenajímanej haly je aj kancelária, dve toalety, sprcha a priestor pre kuchynský kút, čo zabezpečuje komfortné zázemie.

Cena prenájmu je 1250€/mes. + DPH + energie. Depozit vo výške dvoch mesačných nájmov.

Táto ponuka predstavuje skvelú príležitosť pre firmy hľadajúce reprezentatívne a funkčné priestory v atraktívnej lokalite mesta Bytča. V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať pre viac informácií a dohodnutie obhliadky.

Dávid Chernák



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu skladu a haly v Bytči

Inzerovaný sklad / halu v Bytči v cene 1.250,- € je o 239 € drahší ako je priemerná cena skladu a haly v Bytči. Rozloha je o 146 metrov menšia ako je priemerná rozloha skladu a haly v Bytči. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 skladu a haly v Bytči. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421910.., uveďte číslo ponuky ZR-CD...

Pozícia realitnej ponuky

1.250,- €
Cena nehnuteľnosti 1.000,- € 1.250,- €

Podrobné informácie

Celková rozloha280 m²
Úžitková plocha280 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
Kúpeľňasprchovací kút
Inžinierske sieteáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-CD-94 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.